Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż jest milionerem. Mam życie usłane różami.

Polecane posty

Gość gość

A jeszcze niedawno żyłam z rodzicami jak pies pod mostem. Komornik zabrał nam wszystko. Teraz mam męża milionera i nieograniczony dostęp do wszelkich dóbr.

Gość gość
pewnie musialas podpisac intercyze jak mu sie znudzisz to znowu zostaniesz z niczym.ja mam duzo lepiej od ciebie bo za swoje zyje i tez mam miliony, ale to sa moje i tylko moje miliony.

Gość Olfaktoria
Jebałam sie z twoim mężem ;) Zdradza Cie. Fajnego ma bolca

Gość linkimaster
aaa znam go, jeb**am się z nim i mu obciągałam ;)

Gość gość
Nie podpisywałam intercyzy. / autorka

Gość gość
Normalna kobieta, z klasa nie musi sie chwalic pieniedzmi meza. Brokeninside . W tych czasach kazdy wie co to bankiet. Ale skoro robi to na tobie takie wrazenie,znaczy ze ty z nizin spolecznych :)

Gość gość
Nie jestem kobietą z klasa. Nigdy się nie uważałam za kogoś ważnego.

Gość gość
Ot, chciałam napisać tylko jakie to życie przewrotne. Kiedyś na ulicy, dziś w piętrowej chacie z basenem...

Gość gość
No i bardzo dobrze, że masz zycie usłane rózami. Prawda, czy nieprawda, nie widze powodu,zeby naskakiwac na kogos, kto jest zadowolony z zycia. No ale dla wiekszosci kafateryjnej najwiekszym szczesciem jest zeby sasiadowi zdechla krowa.

Gość Lord Koks
Na kafe wszyscy są bogaci, więc nie wiem czym tu się chwalić.

Gość gość
na faje jak ktoś napisze coś pozytywnego to od razu mu najgorszego życzą zawistne trole :O a radochę i energię czerpią z wątków pt on mnie bije, zdradza itd społeczeństwo patoli

Gość gość
Lord Koks dziś Na kafe wszyscy są bogaci, więc nie wiem czym tu się chwalić. Ot taka normalka ;) Po cholere pisac o tak przyziemnych sprawach.

Gość gość
gość dziś Nie jestem kobietą z klasa. Nigdy się nie uważałam za kogoś ważnego. Widac :)

Gość gość
Może są bogaci ale nie są milionerami :classic_cool: a to robi różnicę.

Gość gość
gość dziś na faje jak ktoś napisze coś pozytywnego to od razu mu najgorszego życzą zawistne trole pechowiec.gif a radochę i energię czerpią z wątków pt on mnie bije, zdradza itd społeczeństwo patoli Ale to nie bylo pozytywne. :p

Gość gość
Tylko co oznacza miec zycie uslane rozami ? Rozwalac kase faceta ktorego nigdy nie ma w domu. Czy byc zwykla kobieta i dostawac codziennie kwiatek z przydroznego klombu? A dla mnie zycie uslane rozami znaczy ze sobie pracujemy, wychowywujemy dzieci ,dogadujemy sie. Zartujemy , moge sobie wrzasnac na meza ,wyniesie smieci,pospie sobie czasem dluzej.

Gość gość
Do dziś >> a to dla ciebie takie ważne? to twój wyznacznik człowieczeństwa? żałosna jesteś. Osoby z klasą to buce , przeważnie nabombani lekarze i prawnicy , którzy tylko myślą , że mają klasę, bo na co dzien zachowują się jak dno i traktują wszystkich wokół jak śmieci.

Gość gość
Ty chyba nie wiesz co to znaczy osoba z klasą.Ktoś kto ma klasę nigdy nie jest bucem. Zapamietaj to sobie bucu.

Gość gość
To jest właśnie myślenie polskich kobiet. Jak mąż wyniesie śmieci to kochany misiu, och moje życie jest usłane różami bo mnie dzisiaj nie spi/zgał i nawet śmieci wyniósł :D hahaha x A powyżej z tą klasą, no żal... hahahaha Widziałyście kiedyś osobę która udaje że ma klasę i nie jest nadętym bucem? ja nie :D 🖐️ chao!

Gość Milionerka
Dnia 23.03.2018 o 06:51, Gość gość napisał:

Tylko co oznacza miec zycie uslane rozami ? Rozwalac kase faceta ktorego nigdy nie ma w domu. Czy byc zwykla kobieta i dostawac codziennie kwiatek z przydroznego klombu? A dla mnie zycie uslane rozami znaczy ze sobie pracujemy, wychowywujemy dzieci ,dogadujemy sie. Zartujemy , moge sobie wrzasnac na meza ,wyniesie smieci,pospie sobie czasem dluzej.

Wrzasniesz na męża i to Cię uszczęśliwia? 

Milionerzy w większości spędzają sporo czasu w domu, więcej niż jakiś przeciętny kowalski, bo ich na to stać. 

Gość xcv

C.... z milionerami wszystko i tak jest już darmowe możesz być kanibalem jeść ludzi albo polować w lesie na zwierzęta woda jest darmowa umiesz szyć to ubrania sobie zrobisz samemu broń wykujesz jak umiesz nic trudnego.