Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki prezent powinnam kupic na roczek synka mego brata?doradzcie cos

Polecane posty

Gość gość

Nie mam pojęcia co kupić takiemu dziecku?

Gość gość
Np pieska na sznurku do ciągnięcia albo taki patyk z jakimś zwierzatkiem do pchania. Wiem,że dzieci to lubią. Niby nic,a fajna zabawa. Krówka do skakania? Jezdzik?

Gość gość
Idź do sklepu z zabawkami to ci coś doradza. A może lego duplo ? Niby jest od 1.5 roku ale to będzie miał na zapas. Tych zabawek dzidziusiowych na pewno już ma dużo. Mój syn ma rok i już bawi się z siostrą klockami.

Gość gość
Moj bardzo się interesowal sorterami w tym wieku. Polecam też auta wader

Gość gość
A moze taka kosiarka, ktora dziecko moze pchac. Moj synek ma rok i uwielbia pchac jakies rzeczy, pudelka, odkurzacz, wode 5l smiga po calym mieszkaniu i sie cieszy. A taka kosiareczka fajna zabawka.

Gość gość
Mój roczny synek uwielbia drewniane klocki. Uważam, że zabawka świetna, bo na lata. Poza tym szczeniaczek uczniaczek i hipopotam zjadający ciastka nie pamiętam z jakiej firmy. Dumel Discovery chyba czy coś takiego. Ale każde dziecko jest inne więc niekoniecznie musi to polubić. Poza tym uważam że fajną sprawą są książki albo takie drewniane puzzle od roku właśnie

Gość gość
A książki jakie

Gość gość
Polecam stoliczek do nauki i zabawy jest super :)

Gość gość
Twarde strony,kolorowe,z krótkim teksty.fajne są takie z różnymi "dziurami"w kształcie gwiazdek itp.albo "przewracanki"w środku można czymś ruszać, obracać np.skrzydełka motyla. To interesuje roczniaki

Gość gość
Są też specjalne książeczki kontrastowe podobno wspomagające rozwój. Najlepiej iść do księgarni i poprosić o książkę dla takiego malucha. Są przeróżne. Spokojnie można coś wybrać

Gość Julita9032
Mój syn na roczek dostał tzw pchacz - czyli taki wózeczek z podpórką do nauki chodzenia. bardzo fajne, sprawdził się super - dzieki niemu młody szybko zaczął sam chodzić. wybieraliśmy sami bo siostra nam dała link do różnych modeli https://ene-due.eu/search.php?text=pchacz i powiedzieli że kupią to co będzie młodemu do pokoju pasowac :)

Gość gość
Pchacze jeździli fajna sprawa mój jeszcze uwielbiał taka fontannę z piłeczkami teraz ma 8 lat i jeszcze potrafi się z nią bawić tyle ze w inny sposob

Gość gość_nauczycielka
Książeczka sensoryczna. Ale nie są tanie...