Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KaskaLo

oczyscic się

Polecane posty

Gość KaskaLo

Jak oczyścić organizm? Ostatnio czytałam sporo o suplementach, ziołowych kuracjach itp Na pewno potrzebuję czegoś sprawdzonego. Do ogarnięcia samej w domu a nie bardzo mam czas na latnie po lekarzach. Wyniki krwi zrobiłam prywatnie i są ok. Ale wiem też że nie zawsze wszystko wychodzi a czuję że w biegu codziennym jem za mało witamin.

Gość betinkka
Ja kiedyś brałam suplementy ale jestem typem osoby zapominajcej i nie brałam regularnie. Jem zdrowo tak mi się wydaje. Piję wodę. Słyszałam też że kwas jabłkowy świetnie działa ale nie potrafię tego przełknąć

Gość lilka001
słyszałam że Syrimarol jest skuteczny i pomocny w oczyszczeniu organizmu. Jeszcze nie próbowałam ale zamierzam kupić. Jeśli coś Wam ewidentnie pomogło to piszcie swoje wrażenia. jeśli chodzi o zioła to czystek jest ok i pijam go raz dziennie.

Gość elkaT
Ciekawe nie słyszałam nim jeszcze a siedzę dość mocno w tematyce zdrowia Muszę po goglować. U mnie głównie dieta i sport. Różnorodny nie mam ulubionej dyscypliny. Kapsułek nigdy nie brałam na oczyszczanie, raczej tylko zwykłe witaminy.

Gość gość
mnie pomógł czystek i morwa biała. Oczywiście wspomagałam to zieloną herbatą. Od kilku lat stosuję zioła w diecie, wszystko fajnie tylko w pewnym momencie zorientowałam się - nie widząc zbyt wielkich rezultatów, że coś nie działa.. Problem tkwił w jakości ziół, nie sprawdzałam składu, nie rozrywałam torebek i straciłam mnóstwo czasu. Teraz zanim kupię zioła nowej firmy sprawdzam dokładnie skład, rozrywam torebkę i oglądam co tam jest. Hitem u mnie teraz jest Malwa- mała, polska firma, której zioła przetestowałam chyba wszystkie i mogę śmiało polecić. Jakość super, gołym okiem widać co tam w środku jest. w sklepach można upolować, ale ja teraz nie tracę czasu na szukanie tylko zamawiam przez internet. Prawdziwe zioła fundują prawdziwe oczyszczanie :)

Gość renata222
Całkiem zapomniałam że jest jeszcze morwa. U mnie najczęściej pokrzywa w miesięcznych kuracjach. Pokrzywa też poprawia wyniki morfologii. Jeśli chodzi o kapsułki Syrimanolu to znajoma go bierze o mówi że czuje się po nim lżej. Pewnie pomaga w trwieniu a przy tym nieco polepszy metabolizm. Nie jest się takim ociężałym. Poproszę ją następnym razem o ulotkę to poczytam dokładniej.

Gość olkaT
Wątroba to ważny narząd więc jak ją wspomaga to fajnie. Gdzie można go kupić? Ja mam od dawna problemy z trawieniem. Ciągle czuję się ciężko. Na pewno porządne oczyszczanie by się przydało.

Gość tytkusia
Chyba chodzi Wam o Sylimarol. Znam go, parę osób z mojego otoczenia stosowało z fajnym efektem. On poprawia tolerancję na cięższe pokarmy dlatego też po nim czuć się można lżej. Wątrobę też wspiera i poprawia proces oczyszczania organizmu.

Gość dana999
Popieram wypowiedź wyżej www.sylimarol.pl/sylimarol.html to rewelacyjny suplement uważam nawet ze najlepszy jeśli chodzi o sprawy z trawieniem. Jeśli macie jakiekolwiek tego typ problemy to warto od razu sięgnąć po ten specyfik jak dla mnie nie ma nic lepszego a wiele wypróbowałam.

Gość natalapo
Ja jezcze nie brałam ale czytam i czytam na jego temat i coraz bardziej jestem przekonana. Chyba go można kupić przez neta. Mieszkam w małym misteczku i u nas połowy rzeczy nigdy nie ma. Net to spore ułatwienie. A lato tuż tuż....

Gość goskaP
Nie znam tych kapsułek. Raz tylko brałam suplement już nawet nie pamiętam nazwy ale czułam się normalnie. Ani lepiej ani gorzej ale może w środku coś tam robił. Nie znam się na tym. Ale jak komuś pomaga to warto brać.

Gość pattka3
Kumpela chwaliła Sylimarol. Mówiła że odtruwa z substancji toksycznych a ona to raczej tym który lubi dobrze zjeść a też i się bawić. Imprezuje co tydzień. Fajnie wygląda więc przypuszczam że dobrze działa też na trawienie. Wiecie może jak się go dawkuje i czy są jakieś skutki uboczne?

Gość Amlica
Dobra jest dieta dr Dąbrowskiej. Wiem, bo sama próbowałam. Są też takie tabletki hepatil complex albo detox http://www.hepatil.com/ W każdym razie któryś z tych, musisz sobie sprawdzić.

Gość tominka22
Ja pewnie bym zapominała łykać a przypuszczam że trzeba to robić regularnie aby był spodziewany efekt. Ile razy dziennie trzeba o tym pamiętać. Moje życie raczej jest z tych w biegu.

Gość gośka Pol
Teraz możesz sobie nastawić przypominajkę w telefonie i po problemie byle byś miał ten Sylimarol w torebce jak tak biegasz co dzień. Najlepiej wtedy mieć 2 paczki jedna w domu na stałe a jedna w torebce aby się ciągle nie przepakowywać. Pewnie też nie za bardzo dbasz o to co jesz w biegu więc na pewno Ci się przyda:)

Gość roksankaK
Modna jest teraz też dieta tygodniowa sokowa. Ale j szczerze mówiąc nie lubię diet bo potem i tak się rzucam na jedzenie. lepiej racjonalnie jesc i przykladowo łykać Sylimarol aby na co dzień wspomagać organizm w oczyszczaniu. Takie rzeczy trzeba robić systematycznie a nie od wielkiego dzwonu.

Gość gość
Ostrołęka w kapsułkach super polecam!

Gość gość
Ostropes w tabletkach super działanie.

Oczyścić mozna się tez w dość łatwy sposób stosując ocet jabłkowy, ale dokładnie nie pamietam jakie proporcje należy uzyć. Wiem, że co rano nalezy go wypijać na czczo rozrobionego z wodą.

Robię sobie koktajle na bazie kefiru, dodaję do niego owoce, mrożone lub świeże. No i w tym czasie trzeba ograniczać się z jedzeniem, jeść tylko np. chude mięso.

Gość justa3
Ostropestem posypuje zawsze potrawy. Ziemniaki sałatki itp go wcale nie czuć. Podobnie jak Sylimarol też fajnie wspiera wątrobę. Lubię naturalne sposoby ale wiem że czasem ktoś musi sięgnąć po coś innego.

Gość LucynkaLL
Ja używam w tym celu Sylimarol bardzo dobry i ziołowy lek właśnie działający na oczyszczanie. Polecam przetestowałam osobiście i jestem mega zadowolona.

Gość Malwinnka
Ja też używam sylimarolu z czystym sumieniem polecam. Czuję się po takim oczyszczaniu super lekko. U mnie nawet waga leci w dól.

Gość Ninka Minka
Wiele się mówi właśnie o tych tabletkach. Podpytałam również w aptece i to fakt sylimarol ma bardzo dobre właściwości oczyszczające. Dzisiaj zaczynam dietę i dokładam tabletki. Mam nadzieję że efekt będzie fajny.

Gość AndreaPP
No właśnie oczyszczanie jest ostatnio w modzie jednak to bardzo potrzebny zabieg dla organizmu. Ja rozmawiałam z ciotką na ten temat która siedzi w tym i właśnie polecała mi Sylimarol tak jak piszecie wcześniej ma super działanie. Oczyszczanie przebiega bardzo efektownie.

Gość gość
Ja na oczyszczanie stosuję dietę sokową od czasu do czasu. Najczęściej zamawiam taką dietę sokową z cateringu Victory Diet i zazwyczaj biorę taką dietę na 3 dni. Po takiej kuracji czuję się lepiej i widać na wadzę efekty.