Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak odnowić kontakt z przyjecielem?

Polecane posty

Gość gość

Znamy sie od 4 lat, czasami sie sprzeczalismy ale bardziej na zasadzie kto sie czubi ten sie lubi. Zawsze po "dluzszej ciszy" on sie odzywał. Ja tez. Wieczorami rozmawialismy przez telefon godzinami, spotkania...a teraz strasznie za nim tesknie. Wiem ze nie chce ode nnie nic wiecej. A ja potrzebuje tego czlowieka,on był taka radością w moim życiu a teraz jestem przygnebiona. Brakuje mi go tak po prostu jako czlowieka, przyjaciela. Jak moge odnowic kontakt? Dodam ze zakonczylosmy znajomosc dosyc burzliwie bo przez glupie sprzeczki doszedl do wniosku ze on sie nie nadaje do niczego i najlepiej będzie jak zniknie z mojego zycia. Tylko ze to nie prawda... teraz to wiem. Prosze pomóżcie. Co mam zrobic? Bo bardzo chce zadziałać ale.nie wiem jak?

Gość gość
Dodam ze mineły juz ponad 2 misiace :(

Gość gość
Kto starszy kto młodszy?

Gość gość
Nie wiem czy się orientujesz, ale Aleksander Graham Bell jakiś czas temu skonstruował telefon. Może wykorzystaj ten wynalazek, zamiast jęczeć na forum?

Gość gość
On starszy.

Gość gość
10:51 no dokładnie. W czasach komórek, instagrama i facebooka robisz problem :D Nie musisz go szukać. Wystarczy, że się odezwiesz.

Gość gość
No wiem... ale po takiej burzliwej sytuacji i po takim czasie. Mam ot tak zadzwonic albo zapytac hej co slychac? Jakos tak dziwnie

Gość gość
Nie... Masz zadzwonić i szczerze z nim pogadać.

Gość gość
Zadzwoń i nie pisz głupot. Lepiej mieć jednego przyjaciela więcej niz wroga. Zadzwoń a ja czekam aż napiszesz jak przebiegła rozmowa.

Gość gość
Warto o tym pamiętać Kiedyś brat i przyjaciel Dziś już sam nie pamiętasz ile lat nie gadacie Kiedyś było inaczej, każdy ziomek to powie Że byliście gotowi skoczyć za sobą w ogień Nic nie miało znaczenia Lecz pojawił się problem Sam już nie wiesz, on ciebie czy to ty go zawiodłeś Poszło o jakieś drobne i skończyło się sporem Tak czy siak, obie strony uniosły się honorem Nigdy nie zapomniałeś, to ci spędza sen z powiek Dziś jest czas by wyciągnąć w końcu rękę na zgodę Słuchaj, co teraz powiem Wiem, że chciałbyś to zmienić I na zawsze zapomnieć, że byliście skłóceni Każda chwila się liczy, a więc co się tak grzebiesz Może warto zadzwonić, spytać: co tam u ciebie Dobrze wiem że tak zrobisz, przestać przed tym się bronić Wierzę w to, że usłyszysz: fajnie ziomuś, że dzwonisz.

Gość gość
Dziekuje na pewno posłucham

Gość gość
Co mi pozostaje, musze sprobowac. Moze zyczenia na święta? Beda dobrym pretekstem i zapoczatkowaniem znajomosci "na nowo"?

Gość gość
Warto spróbować skoro nie daje spokoju ta sytuacja. Napisz a odpowiedź pojawi sie sama. Jesli cie zignoruje dasz spokój a jesli nie zignoruje to warto bylo spróbować.