Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Namysłów istnieje

W tym kraju nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem

Polecane posty

Gość gość ofiara edukacji
a jakie masz wykształcenie ?

Gość gość
etatowo zamieszkujacy Tworki

Gość gość
głupiś, do Opola na Wodociągową ma bliżej. Nieuki tylko o Tworkach słyszały

Gość gość
jego wykształcenie to... brak wykształcenia debila z każdej szkoły wyrzucali, ze specjalną włącznie :)

Gość gość
to przykre, ale nie oszukuj gościu, że ze specjalnej wywalają

13:33 nie pisz "jego wykształcenie to brak wykształcenia"jeszcze! bo szukam od wczoraj w internecie szkoły dla dorosłych z internatem w Opolu i znalazłem szkołę, www.wzdz.opole.pl i od września się tam zapiszę ale nie wiem na jaki zawód

, www.wzdz.opole.pl tutaj znalazłem szkołę dla dorosłych w Opolu z internatem i do Opola się wyprowadzę i tam do szkoły pójdę mam nadzieję że mnie tam nie wywalą

Gość gość
Jakby go rodzice do prywatnej szkoły posłali to by go nie wywalili. W szkołach, gdzie płaci się czesne tolerują każdego matoła

Czemu twierdzicie że jestem matołem? Nigdy nie byłem w szkole specjalnej oceny miałem ogólnie dobre 2-ki trójki z geografii WOSU piątki z połowy przedmiotów trójki z miałem też dwie czwórki ale wywalili mnie nie za naukę tylko za zachowanie... Bo koledzy mnie prowokowali trochę w technikum opuściłem się w Nauce...

Gość gość
Nie pisz głupot, zrób sobie prezent, szkoła, zawód i prawo jazdy. Rodzice nie są nieśmiertelni, musisz o siebie zadbać sam

Gość gość
Ja nie na ciebie, że jesteś matoł. Tylko my z bratem chodziliśmy do prywatnej podstawówki i gimnazjum. Rodzice myśleli, że płatna szkoła taka super, a tam tylko pozbywali się agresywnych dzieci, a nieukom zawyżali oceny, byle tylko był grzeczny. Potem LO po tej szkole to był stres, bo trzeba było się porządnie uczyć, a nie obijać jak dotąd ☺

Gość gość
Uczelnie w Opolu to jest zawsze wyjście awaryjne dla tych, którzy się do Krakowa albo do Wrocławia nie dostaną