Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobilibyście, gdyby...

Polecane posty

Gość gość

przez cały dzień, wieczór i noc normalnie wyglądająca 30+ stała bezwarunkowo do waszej dyspozycji?

Gość gość
Jechal ja we wszystkie dziurki

Gość gość
Twoja odpowiedź jest bardzo ogólna. Nie wyobrażam sobie, abyś był w stanie mnie brać przez całą noc. To jest fizycznie niemożliwe. Nawet Rasputin dawał radę maksymalnie przez 3 godziny. A więc, czym wypełniałbyś czas, w którym ci tylko bezsilnie wisi? Pytam poważnie, bo mam poważne zamiary. Ale tylko z poważnymi typami

Gość gość
W moim przypadku było tak, że kiełbaska, która najgłośniej i najbardziej buńczucznie zapowiadała swoje możliwości, najszybciej dostawała zadyszki. O tym, że się wystrzeliła, zanim zauważyłam, że coś robi nawet nie wspomnę. Mam nadzieję spotkać tu prawdziwych mężczyzn z fantazją i możliwościami wybiegającymi ponad normalną sfrustrowaną chcicę.

Gość gość
14cm zawsze stanie szybko a niestety 18cm beda problemy ze wzwodem

Gość gość
18 nie ma problemów ani ze wzwodem, ani z seksem przez długi czas. Mówiąc długi nie myślę non stop, bo nawet ty jako kobieta nie wytrzymasz tyle. Ale seks z przerwami na pogawędkę, wino i tak przez większość nocy. Potem za dnia spacer, może zakupy i seks w trakcie. Możliwości jest mnóstwo.

Gość gość
ja bym ja lizal i wsadzal jej k****a

Gość gość
gość dziś Słabo. Jej by się pewnie znudziło po 5-10 minutach.

Gość gość
Muszę przyznać ci rację. To nie jest feler, ale zwykła fizyczna logika. Ale szybkie, czy powolne wstawanie nie jest jednoznaczne z długością pozostawania w tym stanie. Większość wystrzeliwuje się jeszcze zanim jest ciekawie i praktycznie natychmiast opada jak kapeć. Nie bierz tego proszę osobiście. Ja mam na myśli jedynie tych, którzy tak zachwalają swoją jurność, a w rzeczywistości skomlą tylko o skrytą możliwość spróbowania włożenia siusiaczka do dziurki. Przy tym wydaje im się, że taką mizerną akcją zachwycają każdą kobietę. No i wymagania mają niemałe: powinna być 20 letnią modelką. I ważyć 1/4 tego, co ich piwny brzuch. Ja piszę to na podstawie nieciekawych (na ogół) doświadczeń. I szukam lepszych. M

Gość gość
Przed wejściem musiała byś zdjąć swoje ulubione ubranie czyli ... (teraz Ty odpowiadasz)

Gość gość
jechać z nią na maxa + koleżanka....

Gość gość
->gość dziś A ten lepszy to? Może taki, który zaciekawi rozmową, ujmie kulturą, zainteresuje sobą, sprawi, chcesz go rozgryźć, ale jednak wiesz, że nie takie łatwe. Kto prowadzi w tej rozmowie, kto kim kieruje. A czy to ważne? A zanim się spodziejesz, już myślisz jak cię dobiera wzrokiem...

Gość gość
Gość 16:55 Niezupełnie zrozumiałam

Gość gość
Mam na myśli to ulubione ubranie

Gość gość
Czerwona sukienka? Zielona spódnica? Czarne jeansy?

Gość gość
Może być niebieska sukienka?

Gość gość
Może. Może bardziej wylewnie? Widzę Cię i podziwiam. Wprowadzam Cię do salonu. Na tych wysokich butach wyglądasz bardzo efektownie. Twoja skromna bielizna uwydatnia wszystkie wdzięki. Jej kolor...

Gość inteligentyny85
Skupiłbym się na przyjemności sex owszem ale nie samym sexem żyje człowiek pieszczoty pieszczoty przyjemność i sex jako wisienka na torcie

Gość gość
Jej kolor jest czarny. Jest jeszcze ktoś w salonie?