Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiecy Orgazm czy warto ?

Polecane posty

Gość gość

Czy to jest gra warta świeczki bo poznać faceta czy doszedł to łatwo, ale jak mam poznać czy ona mówi prawdę czy doszła mam ciągle wrażenie że na próżno się wysilam, kochamy się 3-4 godziny czasem więcej zależy ile ma ona siły , robi mi ślady pazurami lub robi mocne malinki bo wytrzymać nie umie i niby to są dowody, ja się nie znam uważam że bez sensu uprawiam z nią seks , robię to bo chcę ją uszczęśliwić specjalnie się zmuszam żeby było jej dobrze i dochodziła ile chce niby mówi że doszła ale czy aby na pewno czy mówi tak tylko by nie sprawić mi przykrości ?, powiecie mi panie jak można rozpoznać u was orgazm czy przez całe życie mam myśleć chyba doszła bo ja jej na słowo nie wierzę bo miałem związki co mnie okłamywały kobiety że dochodziły , poradzicie coś ?

Gość gość
Nie ma na to rady. Porozmawiaj z nią, powiedz ,że zależy Ci na jej przyjemności i chcesz próbować różnych technik, aby było jej jak najlepiej

Gość gość
próbowałem ale tak nie jestem wstanie czy doszła czy coś nie jest łatwo w to uwierzyć tak samo jak czy kobieta brała tabletki ja zawsze w gumce a jesteśmy już razem 8 lat

Gość gość
Rozmowa z nią najlepsze lekarstwo.

Gość gość
Skad podejrzenia, że może nie dochodzić? Może po seksie wyliż ją jeszcze, tak żeby doszła.

Gość gość
rozmawiałem z nią już wiele i nic , chodzi mi tylko o to żeby miała satysfakcję z seksu , ale skąd mam wiedzieć czy było dobrze jak ja ciągle mam podejrzenia że coś zwaliłem :(

Gość gość
przede wszystkim gadasz jak potłuczony .... nie umiesz normalnie formułować myśli. Napisz zwięźle o co ci chodzi