Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podoba mi się dziewczyna ale jestem za głupi dla niej

Polecane posty

Gość gość

nie klei nam się rozmowa, mamy inne zainteresowania i dzieli nas chyba galaktyka Ona jest mega inteligentna ehh pewnie ma IQ ze 150 a ja to totalne dno ale ona mi się tak podoba, nie mogę o niej zapomnieć, pewnie jeśli powiem prosto z mostu że mi się podoba to tylko się ośmieszę nie wiem już co mam robić, śledzę j na faceboku jak jakiś p***b:(

Gość gość
150 IQ zgadles:)

Gość gość
Nie pierwszy i nie ostatni kogoś obserwujesz czy to na fejsie czy w realnym życiu, więc to akurat nie drama. Różnica w intelekcie, cóż czasem miłość bywa ślepa i przeciwieństwa się przyciągają, a czasem może warto trochę się rozwijać, czytaj książki, artykuły z górnej pułki, zainteresuj się tym co ona, zawsze to jakiś krok żeby zmniejszyć między wami różnice, bo od siedzenia i samo-dołowania nic się nie poprawi.

Gość gość
studiuje jakas cybermatematyke czy jakos tak i skonczyla jedno z lepszych lo w kraju z czerwonym paskiem

Gość gość
Ona mi nawet pomaga trochę się poprawić w intelekcie.., pomagała bo teraz to już chyba stracone :( jak coś do niej napisze to odpowie jednym słówkiem albo wcale :(

Gość gość
mi jest trochę głupio bo jestem od niej starszy :(, miałem już swój p********y plan na nudne życie a tu nagle taka ciekawostka i Ona pewnie nawet nie zdaje sobie z tego sprawy, że jest w centrum mojego świata i każdą decyzję podejmuję tak żeby dać sobie szanse ją jeszcze zobaczyć bezsensu tracę czas, to dziewczyna której nie mogę mieć a ja tak bardzo się zakochałem pomoże mi ktoś

Gość gość
Jeśli nie klei się Wam rozmowa to lipa.. No chyba, że czymś ją żywo zainteresujesz, to może masz szansę. Wbrew twojemu przekonaniu inteligentną osobę łatwiej jest zainteresować niż osobę, która inteligentna nie jest.

Gość gość
ehhh ta rozmowa:( a nie można tego zastąpić seksem i bliskością pytam poważnie to nie podszyw :D takie proste Ona jest sama ja sam, zagrywka za wszystko ale skoro i tak nic z tego, ja naprawdę nie chce jej wykorzystać chcę mieć kogoś bliskiego, komu będę mógł powiedzieć co dziś robiłem i jak mi minął dzień

Gość gość
Na to pytanie TYLKO ona i z pewnością nie tutaj.

Gość gość
No to skoro te różnice są nie do pogodzenie, dziewczyna nawet zaczyna cię unikać, to zejdź na ziemię, przestań się łudzić i marnowac czas i znajdź sobie kogoś z własnej ligi. To nie złosliwa, tylko zyciowa rada.

Gość gość
Zastąp tym z głupia. Co za różnica.

Gość gość
w zasadzie to mnie unika już, ehhh: ( ale po co zaczynała i na początku dawała jakieś sygnały na tak nie wiem im bardziej nie mogę jej mieć tym bardziej j pragnę

Gość gość
jeszcze kwestia zejścia do swojej ligi, owszem intelektualnie to inna liga ale wizualnie bez przesady nie jest jakaś super i na pewno nie złapała mnie na swój zaniedbany wygląd podob mi się jej naturalność, ma w sobie coś takiego cwanego nie wiem jak to określić za bardzo nigdy nie dorównam jej umysłowo i to mnie trochę kręci nie jestem złym chłopakiem przecież nie... wiem czy to wystarczy ale tak się próbuję podbudować

Gość gość
ciekawe jak bym zaczął jej mówić tak otwarcie o swoich uczuciach jak tu na forum pewnie dała by mi z liścia i wyszła ale może za xczasu by zrozumiała , że się w niej zakochałem i wrociła

Gość gość
Never Give Up

Gość gość
jeśli kiedyś wylądujemy w łóżku to zanim do czegoś dojdzie powiem jej co czuję i jak bardzo ją kocham, wcześniej nie ma co mówić bo mnie wyśmieję.... szkoda tylko, że do niczego nie dojdzie

Gość Hedo
Spróbuj, może do seksu Cię będzie chciała :D

Gość gość
wam do śmiechu a ja cały dzień znowu o niej myślę wyszła dzisiaj z kimś, mam nadzieje że z koleżanką a nie kolegą...

Gość gość
Baby maja wygorowane wymagania autorze zrezygnuj z malzenstwa

Gość gość
nie chce małżeństwa, wiem tylko że chciałbym być teraz z nią