Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wproblemie

On jest bogatszy ode mnie...

Polecane posty

Gość Wproblemie

Wiatam! Mam pewien problem...Otóż jestem w związku na odległość z moim chłopakiem. Jesteśmy razem już pół roku i w wakacje zamierzamy się wreszcie spotkać. W tym problem że on jest bogatszy ode mnie... Ubiera się bardzo modnie i chodzi w znanych drogich markach a ja? Boję się że kiedy się spotkamy to się do mnie zrazi z tego powodu...Nie mam takich ciuchów jak on i nie mam tak dużo pieniędzy. Kiedy mamy się spotkać to oczywiście muszę jakieś atrakcje zapewnić: muzea,kino,teatr a na to wszystko potrzeba pieniędzy. Nie chcę się spalić ze wstydu, że nie mam takich „luksusów” i że mam ledwo 50 zł w portfelu... Też nie chcę żeby za mnie płacił w restauracjach albo kupował dla mnie drogie prezenty bo będę się czuć dziwnie... Po prostu nie chce wyjść na materialistke... A i tak btw to mam 15 lat i stąd mój kłopot finansowy. Strasznie się boje mu to powiedzieć że nie mam pieniędzy. Zawsze unikam z nim takich tematów. Czy taki związek ma sens? Jeśli się spotkamy to jak mam się zachować? Powiedzieć prawdę? :(((

Gość gość
Jeszcze sama nie zarobkujesz wiec smialo powiedz, ze nie jests przy forsie.