Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obrzydliwe aparaty na zęby

Polecane posty

Gość gość

Strasznie obrzydliwe jest noszenie tych wszystkich aparatow na zeby. A nawet w tv kazda teraz ma Zawadzka, Szulim fuuuj... to takie ohydne. Trzeba bylo dbac o zęby za dziecka a nie teraz lazic z tym swinstwem na zębach i jeszcze inni musza to ogladac... fuuu

Gość gość
Za biedna jesteś i cie nie stać co? One aparaty ściągna i będą mieć śliczne ząbki a ty dalej pozostaniesz z krzywym ryjem i chamstwem

Gość gość
ciekawe jak za dziecka dbałaś o zęby zeby były proste bez użycia aparatu? starzy prali ciebie po ryju żeby naprostować, czy jak?

Gość Carycka
Aparaty sa super! W każdym wieku.

Gość gość
Też myślę że aparaty są super. Ściągam dopiero za 2 miesiące ale już dostałam sporo komplementów za swój uśmiech. Od chłopaków przede wszystkim:D ponoć to dobrze że dbam o siebie a aparaty są urocze. Dla takiego efektu jaki teraz mam było warto

Gość gość
Niektorzy maja proste zeby a noszą aparat bo taka durna moda.Mam kolezanke która nie pracuje,urodziła niedawno czwarte dziecko choc nie ma jeszcze trzydziestki,chłop sie wykancza w robocie,dzieci w byle czym chodzą i byle co jedzą,ale ona aparacik choc zęby proste ma,okulary kujonki zerówki,ciągle inne ciuchy i focie na fb.Tzw efekt ''dobrej zmiany''.

Gość gość
Ale takie lekko krzywe ząbki są urocze właśnie:)W Japonii jest moda na krzywienie sobie ząbków a u nas na aparaty,hehe.

Gość gość
Nikt nie zakłada aparatu na zęby, które tego nie potrzebują. Ja mam wizualnie proste ale coś tam się źle układa przez co mi się 2 zęby kruszą. Dentystka zaleciła aparat.

Gość gość
Uhm, nie wierzę, że jakiś ortodonta założył komuś aparat na proste zeby. Oni zawsze oceniają czy aparat jest konieczny czy nie. Mi też ludzie mówili że mam proste zęby, a miałam ostry tyłozgryz i zeby które wystawaly poza wargi. Ale zwykli ludzie takich rzeczy na zauważają. Nawet jeśli zeby wydają się proste to możliwe, że pokrzywione są gdzieś z tyłu, gdzie tego nie widać. Nie tobie oceniać czy ktoś ma proste zeby czy nie. Zresztą mi się zeby praktycznie wyprostowaly po kilku miesiącach, teraz owszem zmiany są ale już bardzo minimalne, jednak trzeba doprowadzić do perfekcji. Już niedługo ściągam, mam 19lat więc myślę, że to pora idealna na piękny uśmiech. Chociaż na piękny uśmiech nigdy za późno.

Gość gość
Jeżeli szukasz godnego polecenia ortodonty, który będzie zakładał tylko wtedy aparat jak będzie taka potrzeba to skontaktuj się z ortodontą w www.ortodontaczestochowa.com.pl. Ja leczyłam tam zgryz ...trochę to trwało ale się udało.