Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie?

Polecane posty

Gość gość

Warto wg Was spędzać czas w Internecie?Ja wiem,że pytanie brzmi dziwnie Sama spędzam czas w sieci.Pytanie ile to tak naprawdę daje,a ile zabiera?

Gość gość
Zabiera młodość , zabiera życie , wpędza w fobie , depresje a co daje ? hmmmm , bardzo niewiele . Jeśli jednak umie się rozsądnie korzystać z tego narzędzia to bywa pożyteczne.

Gość gość
nic nie zabiera o ile nie jesteś uzależniony a daje sporo np. wiedze

Gość gość
Z wiedzą i informacjami nie dyskutuje. Bardziej pytałam o różnego rodzaju fora,portale itd.... Wiadomo,że internet to źródło wiedzy,baza muzyki,filmów itd...Jest to kopalnia jednak nie o to chodzi.

Gość gość
Daje dużo wiedzy, zabiera zdrowie ,życie prywatne.

Gość gość
Zabiera - bez dwóch zdań. Ostatnio szłam w parku na ławce grupa młodych ludzi, wszyscy z nosami w telefonie zero rozmowy, cisza.

Gość gość
Pochłaniali wiedze zapewne

Gość gość
Jeśli chodzi o różne fora, portale, czy inne takie, to można na nich poznać wielu ciekawych ludzi, z którymi można przejść, w późniejszym czasie, na prywatne, realne spotkania, na przykład. Można zapytać o zdanie na dany temat, a to też buduje światopogląd. Niestety, można tutaj też przeczytać o sobie wiele niepochlebnych opinii, wyzwisk, nieporozumień, przez co można wpaść w jeszcze większy dół (jeśli ktoś jest podatny na opinie i sugestie innych). Uważam, że na forach lub portalach nie można spędzać całego dnia lub wieczora, bo to tylko litery z komputera/telefonu, a prawdziwe życie ucieka. Nawet, jeśli jest nudne, monotonne, nieciekawe. Wszystko w internecie daje korzyści, ale też i pułapki lub przykre doświadczenia. Dlatego - trzeba umieć podchodzić do tego z rezerwą. Tutaj nikt nikogo nie zna (chyba, że za jakiś czas dojdzie do wymiany namiarów na siebie), więc nikt nic nie wie, tak naprawdę, o tej drugiej osobie. Tylko tyle, co z opisu w danym temacie. Ale to i tak jest niewspółmierne do całokształtu...