Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćnimfa

Jestem nimfomanką, ale czy to dobrze?

Polecane posty

Gość gośćnimfa

Praktycznie cały czas mam ochotę na seks, nawet faceta coś takiego chyba potrafiłoby zmęczyć. Dla mnie to jest choroba, wolałabym nie być nimfomanką i uwielbiać seks z własnej woli, i uprawiać go kiedy JA chcę. Ale skoro już nią jestem, to potrzebuję faceta który będzie mnie zaspokajać. W realu takiego nie znajdę. To musi być prawdziwie napalony facet z prawie ciągłą ochotą na seks. Znajdę tu takiego, czy też nie? Żeby nie było - próbowałam już szukać wśród moich znajomych, żaden nie podjął się takiego wyzwania :( Pozdrawiam

Gość gość
ja mam dziewczynę nimfomankę i sobie chwalę bo ja jestem facetem mega zboczonym i mi się chce ciągle , to jest nic złego

Gość gośćnimf
Zazdroszczę jej.

Gość gość
Podaj kontakt mała

Gość gość
Tutaj napewno znajdziesz takiego tylko sie Postaraj

Gość gość
Nimfomanka to kobieta która ma ochotę na seks tak często jak przeciętny facet Więcej odwagi miłe Panie:) to wystarczy;)

Gość gość
Ja też mam dziewczynę która jest nimfomanką i przekonałem się że nie jestem tak kolorowo. Muszę być bardziej uważny i czunny by wychwaytawac nastroje mojej damy. I chronić ją przed samą sobą. Czasem jestem przerażony jej pomysłami. A czasem bzykamy się praktycznie non-stop przez parę dni. Staram się jej pokazać jak to steruje naszym życiem. Szukaj zboczenca ale bardzo elastycznego który nie boi się nowości

Gość gośćnimfa
Kontakt do mnie: nimfa19@onet.pl Szczerze mówiąc, niby czuję się atrakcyjną, ale zaczynam żałować że jestem nimfomanką. Odstraszam tym wielu facetów. Mam nadzieję że ktoś się jednak odezwie, i poznam faceta zboczonego równie jak ja. Może na tej stronie poznam kogoś naprawdę fajnego?

Gość gośćmati
Witaj napisalem do ciebie na meila BuziacKi :):)

Gość gość
nimfomanko chyba mamy to samo hobby. Masz ochote popisac bardziej intymnie to zapraszam do siebie. rafaellloooo@o2.pl

Gość gość
Moja mowi ze powinnas znaleźć pare ktora zna ten problem i sprobowac z nimi. Taką samą jak ty. Ale i to nie zagłuszy tego trzeba z tym zycz uczyc sie zwalczac objawy. Email eterbek@wp.pl

Gość gość
Ładna jesteś zgwałciłbym cie ostro w dupke świetną ją masz ty suko łatwa!!!

Gość gość
tak jak Jolka

Gość gość
Ta niby nimfomanka to facet nie pierwszy już raz tu się ogłasza i maila podaje a wy dajecie się wkręcać debile