Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odszedł bo tak mu wygodniej

Polecane posty

Gość gość
Uważam, że mszczą się słabi, a daleko mi do takich zachowań, więc nie zamierzam w żaden sposób robić z siebie głupiej i czekać na ich potknięcie. Różnie w życiu bywa, trafiło i na mnie. Myślę, że nie mam sobie nic do zarzucenia, ja byłam lojalna, choć naprawdę okazji miałam, aby zachować się tak jak on, lecz to nie moje małpy i nie mój cyrk.

Gość gość
jako facet napisze tylko że smutne jest tylko to jak niektóre kobiety uzależniają swoja wartość od faceta - dziewczyno idź i baw się, korzystaj z życia, nie myśl o nim - nie ma takiej opony której nie można zastąpić inną.

Gość gość
Nie znudziło mi się bo istnieje taki typ facetów który co 3 -4 lata wymienia kobiety , czyli po pierwszych kryzysach, a ty nie bądź taka pewna siebie bo nie jadna zjadła zęby na swojej własnej bucie i pewności siebie , zeby jeszcze twój mireczek nie wziął się za inną wielka eskpertko od wszystkiego

Gość gość
Nie słuchaj autorko tych bredni. Trzymaj się znajdziesz takiego co cie w c***a nie zrobi

Gość gość
gość dziś Myślę, że nie mam sobie nic do zarzucenia, ja byłam lojalna, choć naprawdę okazji miałam, aby zachować się tak jak on, lecz to nie moje małpy i nie mój cyrk. x Oho, urażone ego daje o sobie znać. Ty myślisz tak, a ten facet najwyraźniej uznał inaczej. A bycie ''lojalną'' to nie wszystko.

Gość gość
A od niego naeet nie odbieraj. Żałosny chlystek nie miał jaj powiedzieć ci prawdy w 4 oczy tylko pozwolił żeby jakaś kur/wa znalazła twój numer i do ciebie napisała. Przykro mi autorko bardzo

Gość gość
14:15 na każdym topiku gadasz te same brednie o kobiecości bla bla, to działa na krótką mete to nie jest miłość a techniki manipulacyjne z poradników mających 50 lat , skończ się ośmieszać

Gość gość
gość dziś I na takiej postawie wychodzisz jak zabłocki na mydle. Cierpią Ci, którzy nie potrafią się uczyć. x gość dziś To jest natura i biologia :) ośmieszasz się Ty okazując brak elementarnej wiedzy.

Gość gość
Los ci podarował szanse na znalezienie dużo dużo lepszej osoby , która będzie dobra i wrażliwa jak ty , ręka boska cię dziewczyno chronila przed tą glista , jak on zobaczy z jakim wiechciem ma do czynienia na kolanach wróci , ale ty będziesz już miała porządnego dobrego ,lokalnego mężczyznę

Gość gość
porady kafeteryjnych ekspertek są tyle warte co i one. tutaj jedna z drugą zostały zdradzone i wystawione do wiatru tylko że nie biorą pod uwagę faktu że facet gdy zdradza to z zupełnie innych powodów niż im się wydaje. nie usprawiedliwiam go bo zdrada to zdrada i jest niemoralna ale na ogół po prostu jest to nuda w związku, słaby seks albo i jego zupełny już brak - i nie dorabiajcie do tego wyższej ideologii bo naprawdę one są funta kłaków warte. Autorka jak jest zadbana i atrakcyjna to szybko znajdzie następnego problemu nie będzie. Ale jak będzie dalej słuchać tutejszych połajań jacy to wszyscy faceci be i do du... to zaleko na tym pstrym koniu nie zajedzie.

Gość gość
Przestań sobie dopowiadac, nikt nie mówi że wszyscy faceci są źli , my mówimy że to facet autorki to trep , czytaj że zrozumieniem

Gość gość
Jaką kur/wą trzeba być żeby brudnymi łapami wpieprzac się i pisać do obcej kobiety. Nie pojmuje jakie kur/wy żyją na tym świecie

Gość gość
Napisałam tutaj, aby wyrzucić z siebie to co się we mnie nawarstwia, czy się żale? być może delikatnie tak, jednak znacie mnie jedynia z opisanej sytuacji, nie znając mojego wyglądu, mojego życia codziennego, niezależnie od tego jak bardzo jest atrakcyjne, czy jak bardzo nie jest, więc oczernianie i zarzucanie mi niedbałości o siebie, jest co najmniej nie zrozumiałe. Ale cenię sobie każdą radę, więc dzięki nawet tym, którzy piszą - nie wiedząc.

Gość gość
Facet miał prawo wybrać lepszą w jego uznaniu kobietę i wybrał. Nie rozumiem przekleństw w jego kierunku. Autorka niech lepiej zadba o siebie, jak tu już ktoś słusznie pisał. To, że wybrała sobie na partnera takiego chama, który zakończyć z klasą związku nie potrafi, to też przyczyna jej nieumiejętności oceny facetów. Mniej emocji, a więcej rozumu życzę.

Gość gość
14.15 dobrze mowisz i trzymaj się tego- nic nie pisz, nawet nie odbieraj telefonu ani Nie odpisuj jeśli on zacznie cos pisać, po prostu pokaz mu ze masz w*******.ne po całości! Niech on dla Ciebie nie istnieje. Baw się, korzstaj z życia, odbij to sobie, dobrze by było jakby on Cie gdzieś na mieście zobaczył z jakimś fajnym kolega ;). To Ci da satysfakcję a jemu ego spadnie, zacznie się zastanawiać czy Ci w ogóle zależało na nim ;). Satysfakcja gwarantowana. Jesteś silna, juz to pokazujesz i trzymaj się tego. Jeszcze poznasz lepszego :) tylko wychodz do ludzi, może tez załóż sobie profil na portalu randkowym. Będzie dobrze, ale sama musisz w to uwierzyć. Buziaki :*

Gość gość
Już widzę że na topicu siedzi naszą ulubioną domorosla psycholozka, która wciska wszystkim swoje rację ze jak facet zdradza to wina kobiety i braku seksu , ona to piszę wszędzie i wszędzie wsadza swoje debilne teorie , które wszyscy mają w doopie, dajcie spokój dziewczyny a ty autorko nie słuchaj

Gość gość
gość dziś może i jestem brzydki, nie wiem, grunt że za odpowiednią kwotą "hostessa" sprawi wszystko co zechcę bez marudzenia i kręcenia nosem - i tyle mi wystarcza;)

Gość gość
gość dziś może i jestem brzydki, nie wiem, grunt że za odpowiednią kwotą "hostessa" sprawi wszystko co zechcę bez marudzenia i kręcenia nosem - i tyle mi wystarcza;)

Gość gość

Gość gość
Każdy ma prawo się pomylić panno madrusia, nie każdy facet pokazuje swoją prawdziwą twarz od razu więc nabierz trochę pokory bo brednie sadzisz, sparzyla się raz może się sparzyć i drugi a może znaleźć dobrego faceta , wszystko moja droga przed tobą , najważniejsze odetnij się od niego i zapomnij na zawsze

Gość gość
14:06 - problem polega na tym, że jestem facetem i Twoje tłumaczenie nijak mnie nie przekonuje, mój drogi:) Opinia faceta, który zdradza jest funta kłaków niewarta. Chyba, że autorka chce trafić na kolejnego o podobnej moralności.

Gość gość
sorry problemy z serwerem chyba wysłało po kilka razy

Gość gwoli wyjasnienia
Autorko, robisz bardzo sympatyczne wrazenie i jestes chyba madra i bez wiekszych kompleksow. 1. Daj sobie czas bo uczucia nie da sie tak nagle wylaczyc jak to sie robi z budzikiem. 2. Jezeli twoj partner tak ciebie potraktowal ( a mogl postawic sprawe jasno) i malo, ze cie zdradzal to gral przez rok role kochajacego faceta, to nie wart jest on jednej lzy. 3. Karma podobno wraca... 4. Gdyby jego uczucie do ciebie bylo naprawde glebokie to ta druga moglaby nago stanac na glowie, jemu by to powiewalo. 5. Dla mnie to on jest niedojrzaly emocjonalnie i zaklamany. Slowo lojalnosc jest mu nieznane. Taki facet to zaden partner. Wiec moze lepiej ze juz sobie poszedl a nie za 10 lat gdy bylibyscie moze rodzina z dziecmi. 6. Gdyby ta nowa dziewczyna byla madra kobieta to by mu powiedziala: chcialam cie jedynie sprawdzic ale jesli ty tak potrafisz traktowac i oszukiwac swoja dziewczyne to i mnie to wczesniej czy pozniej zrobisz. Dziekuje, nie jestem takim typem zainteresowana. 7. Ona jednak nie jest madra i kiedys za to zaplaci. Trzymaj sie, powodzenia!

Gość gość
14:29 to idź do takiej a dobrym dziewczynom jak autorka daj spokój , wynocha wydzielino z doopy

Gość gość
Moja droga , kup flaszkę napij się i uswiadom , że śmieci same się wyniosły z twojego życia , masz szansę zacząć nową czystą kartę

Gość gość
Nic innego jak być silną mi nie pozostało, niczego bym nie zyskała walcząc o niego, bo też o kogo tu walczyć... Zachować honor to jedyne słuszne wyjście. Fakt, że nie płaczę, ale boleć mnie to boli, jednak co dałoby mi to, że zaczęła bym im to okazywać. Podejmujesz wybór, więc i ponosisz konsekwencję. Nie obchodzi mnie to jak on się teraz z tym czuje, to jego emocje, ja mam własne, nie będę jemu ich okazywać. Czas nie zawraca, więc głupotą byłoby wierzyć w happy end, rodem z filmów o miłości.

Gość gość
dziś zaraz tam żadna by mnie nie chciała;) jakaś na pewno i by chciała problem polega na tym że ja tych które by mnie chciały sam nie chcę - a te które chcę to albo mnie nie chcą albo już mają mężów czy tam partnerów.

Gość gość
A ja wierzę że czeka na ciebie wspaniały człowiek , ja też zostałam zdradzona przez miłość życia i wiesz co ? Znalazłam sobie przez Internet chłopaka z Rosji , teraz mieszkamy w Polsce ale planujemy przenieść się do Moskwy , to wspaniały dobry i pokorny człowiek :) życzę ci takiego męża jak mój ilia

Gość gość
gwoli wyjasnienia dziś Bardzo mądrze napisane, dziękuję. Dodam, że jestem tego samego zdania i tego będę się trzymać do końca! Bardzo ciepłe słowa, bardzo za nie dziękuję ;)

Gość gość
Nie zamykaj się na uczucia bo ktoś się zachował jak kawał swini (nie ublizajac swiniom) weź to za cenne doświadczenie , ból uszlachetnia i daje szanse spojrzeć na życie drugi raz świeżym okien , widząc co przeszlas bardziej będziesz uważać i dasz z siebie jeszcze więcej :) nie masz 50 lat , o nim jeszcze zapomnisz i będziesz się miała że chciałaś takie coś ;)