Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są jeszcze tacy faceci?

Polecane posty

Gość gość
A po czym niby wnioskujesz, że mam o sobie wysokie mniemanie? :D

Gość gość
Po tym jak piszesz o sobie w superlatyeach a oceniasz innych na forum

Gość gość
dziś skoro jesteś młoda i atrakcyjna a pomimo tego faktu sama to chyba jednak z tobą jest coś nie tak - obstawiam nazbyt wygórowane wymagania i oczekiwanie na rycerza w zbroi który idzie piechotą ( bo koń kulawy). Spoko znałem takie = z wiekiem obrastały pokorą jak świnka tłuszczem;)

Gość gość
Czy gdybym zamiast pieprzyć użyła innego słowa to już byłabym skromna i każdy by mnie poparł?

Gość gość
"Nie chce nie zdecydowanej c***y ani maminsynka" ty jesteś po prostu strasznie wulgarna, pasujesz do seby z kajdanem na szyji a nie do spokojnego mądrego ,opiekuńczego faceta ,nie mówię tego złośliwie ,ty byś takiego chłopaka przytloczyla swoim grubianstwem

Gość gość
Chodzi o to że chcesz spokojnego porządnego a ty sama taka nie jesteś , sprawiasz wrażenie damskiej wersji ru//cha//cza

Gość gość
Na forum mogę pisać jak chcę, nie jestem wulgarna po prostu używam odpowiednich nazw. Widziałam związki znajomych z takimi właśnie facetami-c****i i o dziwo byli to faceci dobrze zbudowani, wykształceni i męscy na pierwszy rzut oka.

Gość gość
gadasz jak rasowa karyna - wiec jakiś Seba bez włosów by się znalazł. Dziwię się wiec ze jesteś sama bo takich "asów" mamy w tym społeczeństwie kartofli najwięcej:)

Gość gość
Nawet na forum obowiązuje jakąś kultura, dziwię się kto cię na te studia wpuścił : /

Gość gość
Karryna potrzebuje Sebastiana. Przejdz sie zlotko pod silownie albo na wiejski klub w sobote wieczor. Na pewno znajdziesz kogos.

Gość gość
dziś zależy jakie "studia" bo technologia budowy stodoły w Kozich pałach licencjat plus mgr to właśnie może nawet taka "Dżesika" zrobić.

Gość gość
dziś no to już wiesz gdzie powinnaś szukać męża.

Gość gość
17.43 raczej Euglena Jakuba:p