Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co najwspanialszego zrobili dla was wasi faceci

Polecane posty

Gość gość
Dla mnie wrocił do Polski z emigracji, rzucił całe dotychczasowe życie, bo wyjeżdżając odcinał sobie drogę powrotu, a przyjechał do PL z całym dorobkiem na naszą pierwszą randkę, pierwsze spotkanie twarzą w twarz. Zaryzykował wszystko. Za 2 tygodnie nasz ślub.

Gość gość
gość dziś - aż miło się to czyta! Gratulacje z okazji ślubu :)

Gość gość
" żadna zawiść ,czyste realia , myślisz że ci całe życie skowronki będą śpiewać , a jeśli jest milutki to cię po prostu zdradza i to maskuje" X Najlepiej jak leje - wtedy znaczy, że kocha i nie zdradza.

Gość gość
Nie każdy zdradza

Gość gość
Moj po prostu jest i to jest najpiekniejsze. Zawsze moge liczyc na Niego, moge sie wyplakac i posmiac z Nim. Jest moim przyjacielem oprocz tego, ze jest mezem. W

Gość gość
Uczcie się faceciki od tych szczęśliwych kobiet

Gość gość
Najwspanialsza rzecz dla mnie zrobił mój ex. Zostawił mnie dla pewnej mężatki kiedy byłam chora i bez pracy. Dzięki temu znalazłam wspaniałego faceta, który mnie wspiera. Planujemy dzieci. Dziekuje ci Piotrusiu, ze mnie zostawiłeś i życzę byś kiedyś sobie kogos znalazł.

Gość gość
Jeżeli mężczyzna kocha chce dać kobiecie jak najwięcej pamiętajcie o tym kobiety i odwrotnie

Gość gość
skupia się na mnie a potem dopiero na sobie

Gość gość
I tak wasi mezusiowie dymaja ładniejsze i lepsze od was

Gość gość
gość dziś - nie wiem czy życzysz tego nam czy sobie żeby lepiej się poczuć :D

Gość gość
dziś najlepsze i najładniejsze jest to co się kocha ale twoj sposob myslenie pokazuje ubogośc ducha i prostactwo umysłu, etap rozwoju na poziomie pantofelka:D

Gość gość
Jestem dla mojego męża najpiękniejszą kobietą na ziemi dlatego nie mam obaw :) od dziecka mi powtarzali rodzice zycz a będzie ci zyczone święte słowa!

Gość gość
19.17 o to chodzi w tym wszystkim szczasciaro:) obyś tak miała do.końca waszych dni:)

Gość gość
Ja też zostałam zdradzona znam dużo osób zdradzonych jednakże wierzę że gdzieś tam są jakieś szczęśliwe związki bez zdrad do grobowej deski aczkolwiek niestety jest ich mało może z 15 %. I szkoda że tak jest. Po zdradzie człowiek już nie ten sam...I życie już inne.

Gość gość
Niestety nieraz daje się bardzo dużo i nagle dostaje się cios prosto w serce. Ja nauczyłam się już nie dawać. Nikomu,niczego. Kiedyś zainwestowalam dużo w dom męża,a potem musiałam się z niego wyprowadzić bo mąż mi podziękował za wspólne życie i sprowadził sobie do niego kochanke. Teraz już robie wszystko tylko dla siebie i w sumie po moich przejściach to bardzo dobrze mi z tym.

Gość gość
Myślę, że bycie osobą która tylko daje i mało wymaga przyciąga typy z pod ciemnej gwiazdy. Ja swojego męża kocham, naprawdę uwielbiam tego człowieka, ale gdyby mnie zawiódł to bym mu łeb ukręciła i zostawiła w jednych majtkach. Dlatego też nie boję się zdrady

Gość gość
mój w sobotę własnoręcznie wyszorował kibel i nawet deskę opuścił gdy się załatwiał. mój misiooooo:*

Gość gość
19.20 bardzo Ci dziękuję i życzę Tobie wszystkiego najlepszego!

Gość gość
milosc w mozgu kobiety trwa 7 lat po tym czasie zmieniaja samca

Gość gość
u mnie to już długo ponad 7 lat ;)

Gość gość
Nie narzekaj, szalejesz za jedną a chcesz by inna za tobą latała? Ona myśli o innym nie o tobie, pogódź się z tym i zajmij się dziewczyna o długich włosach i czekaniem na tupot małych stopek tez przez ciebie:) stworzonych:)ale to potem;)

Gość gość
gość dziś - do kogo kierowany jest ten post?

Gość gość
Myślę, że bycie osobą która tylko daje i mało wymaga przyciąga typy z pod ciemnej gwiazdy. - potwierdzam te teze, niestety... a co do tematu, to juz moj ex, pojechal ze mna na koncert zespolu, ktorego nie lubil i tkwil tam ze mna od 14 do nocy heh

Gość gość
Fajnie, że są na forum pozytywne, szczęśliwe osoby. Szkoda, że pałętają się tutaj także pełne zawiści kretynki.

Gość gość
Serio nic. Chyba że liczyć gościa który w okresie ostrego napalenia i zabiegania o dostęp do pochwy robił mi minetę tak długo, że nastepnęgo dnia aż bolał go język. Dodam, że sam o to zbiegał i dałam mu to robić dla świętego spokoju.

Gość gość
20:34 - to po co o tym piszesz? Zrozumiałaś temat? Mało jest topików, w których możesz się poużalać nad sobą?

Gość gość
Zaproponowal mi i oplacil mi aborcje i moglam pozbyc sie problemu :) oczywiscie za granica bo w Polsce panuje pis, ktory zabrania normalnych rzeczy.

Gość gość
Jeśli aborcja jest dla Ciebie „normalna”, to szkoda, że Twoja mama na to nie wpadła:) Nie, nie głosowałem na PiS i nie zamierzam.

Gość gość
Kobiety sa zdradzane i krzywdzone gdy leca na dupkow i ich WYBIERAJA same.