Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotny bicu

Chcę się zaprzyjaźnić z kobietą po trzydziestce czterdziestce ale jest problem

Polecane posty

Gość Samotny bicu

Chyba jestem za młody (przed trzydziestką ) i mam wątpliwości czy bym został potraktowany poważnie. A ja nie pasuję do swoich rówieśniczek dwudziestoparolatek, instagramowych i facebookowych "księżniczek", są niedojrzałe, potrafią rozmawiać tylko o kosmetykach i serialach, a nie o rzeczach poważnych i życiu albo na tematy bardziej ambitne -kultura, sztuka itd. Są niestabilne emocjonalnie i męczą mnie po prostu.No cóż, czyli dokładne przeciwieństwo bardziej dojrzałej (ale nie mam na myśli starej!),,kobiety. Uprzedzam- nie potrzebuję "matki", niańczenia, nie zamierzam nikomu płacić i nie chcę by mi płacono.Nie jestem desperatem, nie chcę wchodzić w związek na siłę, niczego na siłę nie szukam.Nie szukam seksu, pani do towarzystwa czy czegokolwiek takiego. Uważam, że stworzenie trwałej psychologicznej więzi z kobietą byłoby moim wielkim sukcesem, o wiele większym niż jakiekolwiek seksualne podboje. I teraz pytanie- jak zacząć, jak poznać, by nie zostać zlekceważonym i niesprawiedliwe odebranym?

Gość gość
Nieźle masz zrypabe pod beretem.SŁABIUTKA TA PROWOKACJA ! Bywały lepsze.

Gość gość
Słabiutki temat słabiutkiego prawiczka. Mało znasz życie skoro wydaje ci się, że stabilność emocjonalna i zainteresowania zależą od wieku. Pokazujesz w ten sposób tylko jak bardzo sam jesteś jeszcze niedojrzały.

Gość gość
Z jakiego województwa jesteś?

Gość Samotny bicu
Wielkopolskie

Gość Kawa z cukrem bez smietanki
Mnie troche zaintrygowal. Szczegolnie to zdanie wzbudza we mnie dziwne uczucia,brzmi tak: "Uwazam ,ze stworzenie trwalej psychologicznej wiezi z kobieta bylo by moim wielkim sukcesem ,o wiele wiekszym niz jakiekolwiek seksualne podboje". Byc moze gdyby wiekszosc panow myslala w takich kategoriach wiele zwiazkow bylo by uratowanych ,mniej zdrad,mniej rozbitych zwiazkow,bo za swoj sukces uwazali by wiezi niz ,podboje seksualne.

Gość gość
od stworzenia stałej psychologicznej więzi z kobietą można tylko dostać raka mózgu

Gość gość
17:30 Wiekszej bzdury to nie mogles/las wymyslic. Widac twoja niedojrzalosc czlowieku.

Gość gość
17:58 - a Twój brak poczucia humoru jest wręcz smutny.

Gość gość
pisales już ten temat jakos niedawno.

Gość gość
17:58 Mnie poczucia humoru nie brakuje ,za to tobie taktu i wyczucia stylu. Byc moze masz nascie lat ,wiec wspolczuje tego co masz w glowie.

Gość gość
Podaj maila.

Gość gość
Ja tez chce tego maila