Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nikt mnie nie lubi?

Polecane posty

Gość gość
Takie wciskanie sie do ludzi i proszenie o atencje jest z góry skazane na porażkę. Ciesz sie ze w ogóle masz kim rozmawiać -niewazne jaka by ta rozmowa nie była , nawet ciesz się ze zwykłego"hej" , naprawdę nie każdy musi byc twoim przyjacielem. Niektórzy nie umieją powiedzieć wprost ze np ich męczysz bo nie chcą cie urazić albo zrobić tobie przykrości i dalej ciągną tą znajomość choć skazana jest na porażkę. Czasem pewne znajomości trzeba urwać, gdy ktoś odrzuca bądź nie chce z tobą rozmawiać, lub dać czas tej osobie i sie nie odzywać. Staraj sie podchodzić do znajomości z lekkim przymrużeniem oka. I nie czuj sie winny , ze znajomości ci nie wychodzą, ty juz wystarczająco dajesz ludziom do zrozumienia ze tego chcesz. Przestaniesz szukać to sie ktoś znajdzie.

Gość gość
bo jestes chorym psychicznie narcyzem który myśli że jest z******ty

Gość gość
Wiesz co jest najlepsze? Kiedy w końcu uświadomisz sobie to nie ma sensu, napisałeś do kilku dziewczyn ale tak właściwie to po co, przyjaźni i miłości nie dostaniesz ot tak bo myślisz sobie że ktoś jest fajny, albo ze ta dziewczyna ci się podoba, to jest prawa losu, w pracy kogos poznajesz, zapisując sie na kurs, na ćwiczenia sportowe np. Basen. Relacje to nie sklep gdzie wchodzisz i na poczekaniu masz towar, gdyby tak było życie byłoby o wiele łatwiejsze, ale tak naprawdę niewielki procent ludzi zostaje przyjaciółmi. Masz czas, i ta osoba sie znajdzie, tylko nie uganiaj sie bo to nic nie da.

Gość gość
0:07 ojj skad wiesz ze narcyz? moze projektujesz kogos ze swojego zycia na kogos, kto serio jest w porzadku osoba.

Gość gość
Rozmowa sie podniecaja, brak slow :D niektorzy maja nasrane :D od nikogo nie mozna niczego uzalezniac pod zadnym pozorem bo predzej czy pozniej nastapi wielkie rozczarowanie!

Gość gość
gość dziś Rozmowa sie podniecaja, brak slow smiech.gif niektorzy maja nasrane smiech.gif od nikogo nie mozna niczego uzalezniac pod zadnym pozorem bo predzej czy pozniej nastapi wielkie rozczarowanie! x ja się nie uzależniam w kazdym momencie mogę powiedzieć "nara" dla mnie to nie problem, dla ludzi a i owszem