Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak sexu

Polecane posty

Gość gość

Bardzo rzadko uprawiamy sex. Kiedys bylo codziennie, a teraz raz, dwa na miesiac. Jestesmy razem 3 lata . Meczy mnie to ze on nie wykazuje zadnej inicjatywy, zawsze ja. A ja juz jestem na tyle tym sflustrowana ze nawet nie chce mi sie go zachecac bo mnie wkurza ze on taki jest. Co tu z tym zrobic poradzcie.

Gość gośćmati
Ja to nierozumiem jak mozna ze swoja kobieta nie sypiac

Zamiast pisać o tym tutaj po prostu rusz się i z nim o tym porozmawiaj. Związek to ciągłe dopasywanie się do siebie. Każdy jest inny, ma inne predyspozycje, postępowanie itp. Twój luby na pewno widzi to zupełnie inaczej i może to on zastanawia się "Hmy... coraz rzadziej się kochany. Coś jest nie tak?". Pogadajcie, a nóż się wszystko ułoży, ale oboje musicie chcieć.

Gość gość
Witam!Jeżeli jest ktoś zainteresowany dodatkowym zarobkiem to zapraszam do naszego zespołu Oriflame. Nie trzeba być konsultantem. Można zarabiac w zespole lub kupowac kosmetyki dla siebie i najbliższych -20% taniej, po rejestracji na stronie: http://beautystore.oriflame.pl/2220742 Zapraszam do zapoznania sie z ofertą lub kontakt darunio44@wp.pl

Gość gość
U mnie odwrotnie Nie moge sie opedzic choc moj ma 47 lat I tak zle i tak niedobrze;-)

Gość gość
ozenic sie z nim

Gość gość
próbowałam z nim rozmawiac o tym nie raz, ale zawsze nic z tej rozmowy nie wychodzilo bo on twierdzil ze ja przesadzam,no k*******. ja nie mam sily do niego. Wiem ze mnie nie zdradza. Dzisiaj porozmawiam z nim jeszcze raz i zobaczymy co z tego wyjdzie.

Gość gość
Jesli to nie moz zmien go puki pora radze ci z serca bo widze goroca jestes. Moze to nieprzyzwoita reklama na jego krzywdzie wez mnie starszy po 40 kawaler niezdradzi a dopasowalbym sie dobze jak tam wyzej musialabys oganiac sie od oznak mojego pozodania do ciebie a jak masz jeszcze duze to mogbym naokroglo. Kreco mnie msle z duzymi on tyg nie

Gość gość
wtf...o.O

Gość gość
Jak bedzie z nami?

Gość gość
mam 23 lata , spadaj facet