Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak to kłamca!!!!

Polecane posty

Gość gość

Potrzebuje waszej rady. Jestem od jakiegos czasu z chlopakiem oczywiscie bardzo mi na nim zalezy. On jest mlodszy ode mnie o 3lata. Mam tez dziecko z poprzedniego zwiazku. Jest to nasze drugie podejscie do bycia raze. Ale cos nie dawalo mi spokoju i ukradkiem sprawdzilam telefon..gdy to zrobilam to w oczy rzucily mi sie wiadomosci od innych dziewczyn nie od jednej tylko od kilku. Pisze rownoczescie z kilkoma pannami a mnie w tym czasie zapewnia ze jestem dla niego kims wiecej niz zwyklą koleżanką czy przelotną znajomoscią. Pomyslalam ze ok moze sie chlopak ogarnie i wkoncu przestanie pisac do dziewczynek. Ale ponownie spr telefon a tam nadal wiadomosci juz z konkretna dziewczą typu ze teskni za nia ze kocha ze nie pozwoli zrobic jej krzywdy i akceptuje ja taką jaka jest. Znajomosc malo realna bo laska ma 2dzieci meza i mieszka za granica. Oczywiscie byly tez pikante wiadomosci jak to ona na niego dziala i wymiana zdjec zupelnie nagich i bardzo szczegolowych. Jak mam to ogarnac aby prawda wyszla na jaw bo jak powiem ze sprawdzilam jego telefon to wtedy odwroci kota ogonem i to ja bede winna. Wiem ze zle robie naruszajac jego prywatnosc ale nie chce po raz kolejny przejechac sie na facecie i tez chodzi o uczucia mojego dziecka....bo synek bardzo za nim jest. Pomozcie jak to rozegrac...i pokazac mu ze nie pozwole robic z siebie rogaczki....

Gość gość
Najlepiej zrozumie ze nie dasz robic z siebie rogaczki jak go zostawisz. W tym konteksie jakie ma znaczenie czy sprawdzalas jego telefon i czy obracal kota ogonem? Mozesz go tez zostawic bez slowa albo powiedziec mu cos co sprawi mu przykrosc, np. bo jest kiepski w lozku. A dziecku powiesz, ze musial wyjechac do pracy do innego miasta, z czasem zapomni.

Gość gość
Weź się szanuj kobieto, wzielas sie za 3 lata młodszego goowniarza który robi Cie w c...a i pisze z kilkoma równocześnie, jednej z nich dodatkowo wyznając miłość. Zakład, ze sie Toba pobawi, poseksi i odejdzie? I miej w d...e ze zrobi z Ciebie winna, wiadomo ze to on jest winny. Urwij kontakt, miej honor!

Gość gość
No tak! Bo jak kobieta zdemaskuje zdrajcę to jej wina! Wg polskich norm zdrady nie ma dopóki się o niej nie mówi, prawda?

Gość gość
Tak Cie bajerowal bo pewnie chce Cie tylko przelecieć. A do związku wybierze sobie młodszą np spośród tych z którymi pisze. Czy Ty się wczoraj urodziłas?

Gość gość
Dziekuje za opinie....musze to jak najszybciej ogarnac.....

Gość gość
hahahahha ale się pośmiałem:)

Gość gość
Napisz potem jak poszło , jak to wygladało i jaki był finał tego jak on sie tłumaczył

Gość gość
Spoko na pewno dam znac....:-)

Gość gość
Odpuść go sobie. Na pewno znajdziesz kogoś lepszego. A bo to mało fajnych facetów jest na świecie? podoba mi się odpowiedź żebyś powiedziała że jest kiepski w łóżku:) Zapamięta to sobie :D

Gość gość
Hehe kiepski w lozku i do tego wszystkie orgazmy udawane....wiec klapa po calosci