Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wasze najwcześniejsze objawy ciąży :)

Polecane posty

Gość gość

wasze najwcześniejsze objawy ciąży :)

Gość gość
Bol głowy ale taki ze jakby ktoś mi włożył balon do głowy i zaczął pompowac. Czułam takie rozpieranie.

Gość gość
Najwcześniejszy to niesamowita sennosc. Potem juz mdlosci i i wymioty.

Gość gość
Strasznie wyczulony węch. Do tego stopnia ze mięso na kotlety ( jak nigdy wcześniej) śmierdziało mi zwłokami, podróż autobusem to był horror...

Gość gość
Kłujący, przeszywający ból podbrzusza (zagnieżdżenie zarodka). 3-4 dni później samopoczucie jak przy przeziębieniu i mega pryszcze na twarzy w miejscu gdzie nigdy mi nie wyskakują oraz ból piersi przy dotyku. Potem cała reszta ale te były najwcześniejsze i beta wykonana jakoś niedługo po tych objawach wynosiła jak dobrze pamiętam nieco ponad 50 ;-)

Gość gość
Większe piersi i widoczne żyłki na piersiach.

Gość gość
A jeśli chodzi o te zagnieżdżenie zarodka to towarzyszy temu podobny ból jak na okres i kłucie w jajnikach?

Gość gość
A jeśli chodzi o te zagnieżdżenie zarodka to towarzyszy temu podobny ból jak na okres i kłucie w jajnikach? Nie ma reguly. Niektóre kobiety w ogóle nic nie czują. Niektóre maja w tym czasie plamienie i nitki krwi w śluzie. Ja czułam zupełnie inny ból niż na okres bo to nie były skurcze, tylko takie mocne kłucie że dosłownie w pewnym momencie jak wstałam z kanapy to się zgięłam w pół bo poczułam takie ukłucie w podbrzuszu. Ginekolog mi potem tłumaczył że kiedy zarodek się zagnieżdża to dosłownie "wżera" się w śluzówkę macicy więc część kobiet może poczuć w tym czasie ból ale nie jest to reguła.

Gość gość
Ja mialam objawy przeziebienia czyli czulam sie fatalnie a potem mega mocno bolaly mnie piersi i to tak ze nie moglam sie dotknac a potem mdlosci ehh:)

Gość gość
Bardzo bolące piersi i krwawienie implantacyjne, 7 dni po owulacji (monitoring) - a w zasadzie kropla czerwonej krwi

Gość gość
Mnie te objawy co miesiąc myliły już prawie obsesji dostałam. Ten miesiac różnił mi się od innych tylko tym że okresu nie dostałam a skąd te bóle miałam co miesiąc jakby inplantacyjne to nie wiem.

Gość gość
Ja mam termin @ na środę. I tak mnie coś w podbrzuszu jakby szczypie, delikatnie drapie. Czy to może być ciaza? Powiedzcie ze tak :p

Gość gość
Pierwsza ciąża szalone bóle żołądka, trwały trzy tygodnie, kiedy zmęczona braniem leków i wizytami u lekarzy, zrobiłam test ciążowy. Według usg to był szósty tydzień ciąży, a ja już trzy tygodnie wcześniej strasznie cierpiałam. W drugiej jakiś tydzień po stosunku bez zabezpieczenia, obudził mnie ból brzucha, trochę jak na miesiączke. Myślałam, że to może owuacja, a to było zagniezdzenie zarodka. Nie wiedziałam o ciąży, ale miałam okropne bóle krzyża. Internista zapytał czy mogę być w ciąży, odpowiedziałam, że nie. Ale tego dnia zrobiłam test i był pozytywny. :)