Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wilk1111

do kobiet

Polecane posty

Gość gość
Skromna słuchasz jakiegoś wystraszonego przychlasta :otego posłuchaj, tylko żeby mokro Ci się nie zrobiłojednak nic nie dzieje bez przyczynymagia miłości rozkwita nagle na Erogdy dwoje odnajduje siebiepośród wariatówsamotnościrefren; wybielony anus sprzyja odnajdywaniu siebie. 🖐️

Gość gość
Fraszka na Ina Chyba że jesteś in spe przyjacielem Wtedy chóój Nie miłość z Ero :classic_cool:

Gość gość
Krzysztoffa to zaburzona baba która od lat zamiast serialami żyje tym forum, śledzi wątki, przeżywa, mści się za własne nieudane zycie towarzyskie dlatego gnębi piszące tutaj kobiety, wymyśla od grubasek, brzydkich kobiet, dużych nochali. No litości który facet by sie tak zachowywał???? XXXX ŻADEN FACET nie wyzywałby kobiet LATAMI od grubasów, nochali, worów na spermę na jakimś durnym forum a zabiegał w tym samym czasie o uwagę Wilka, Matu czy Agenta itd . XXXXX a jej Projekt Petrov. ?Pytanie:czy którykolwiek normalny facet wie kto to jest jakiś Petrov z jakiegoś polsatowskiego badziewia lecącego o porze dnia dla rencistów?? XXXXX i to wyzywanie ze kobiety to szmaty, wory na spermę, grubaśnice, podgatunek wolace badboyów i inne schizy?no który facet tak zachowywałby się? Który miałby czas by całymi latami uganiac się po tym forum? Babsztyl nie oszczędził chyba zadnej tutaj za to latał za uwagą męskich nicków!! XXXXX i to "uwiarygadnianie" tego nicku "Widmo". A to Kanada, opisy przyrody, zwierząt ( a pisał ewidentnie w polskim czasie )niby taki tajemniczy a tyle "danych"tu o sobie podał i udawanie młodego chłopaka a słownictwo emerytalne, ano, powiadam i kto normalny miałby czas na siedzenie tu tyle co on i śledzenie tego wszystkiego? Baba na rencie jak nic. XXXXXX pamietam jak pisała, ze w Kanadzie nie ma klawiatury z polskimi znakami aż do momentu jak użyła" ł" stąd Kłamnada Juz nie mówiac o tym że faktycznie pisała o godzinach gdy w Kłamnadzie środek nocy XXXXX Kryśka, za co tak nienawidzisz kobiet? Twój mąż odszedł z jakąś stąd zemsta? Krysia zawsze pisała, ze nie boi sie ze wypłynie wizerunek "Widma". Dlaczego ktoś kto zgrywa tajemniczego i ma manie prześladowczą nie boi się ujawnienia wizerunku? Czyżby dlatego że JEST FAŁSZYWY I SPREPAROWANY FOTAMI Z NETA? XXXXX hahahaha macie rację,a te idiotki które słały Krysi fotki i dane niech drżą, bo nie wiadomo kiedy zbzikowana Babcia rzuci prywatą dla kaprysu XXXX Facet nie szantażowałby nie wyzywał od grubych świń, worów na spermę nie miałby czasu tu siedziec kilka lat prawie non stop nie miałby czasu na śledzenie ludzi i robienie im podszywów i naśladowania ich tygodniami nie pisałby o kazdej porze dnia i nocy nie spamował by maniakalnie głupim spamem nie widziałby w gościach określonych osób nie pisałby o sobie w liczbie mnogiej nie używałby archaizmów itd, itp

Gość gość
tak przeczuwam bo masz styl pisania co ona i teraz wyszlo to na swiatlo

Gość gość
Skromna kuje żelazo póki gorące :classic_cool:

Gość gość MID cieplutka krakowska
15,11 na światło to ty wyjdź przymule, bo masz zwidy, niczym ten słynny Kanadyjczyk.

Gość gość
Mid ale wiesz przecież że skromna to mucha jest.

Gość gość
Przychlast sam pisze jako Mid, a potem sam sobie odpowiada na post.

Gość Skromna Ja
No właśnie mid przecież ja jestem mucha :classic_cool:

Gość gość
gość wczoraj Przychlast sam pisze jako Mid, a potem sam sobie odpowiada na post. X Sadzisz że czekał na napisanie tego zdania ok 8 godzin? Gdzie rozmowy mogły zejść na inne sprawy. Widocznie tobie się przychlaściło coś

Gość gość
In spe ssie.

Gość gość
Cycuszki córci.

Gość gość
Pęto Cynika.

Gość gość
Erotyk. Skromna wyliżę ci Rozłóż zamaszyście uda Rozchyl płatki piwonii Trzymaj mocno ją palcami Promienie słońca Rozświetlają tunel miłości Czekaj na mój język Skromna wyliżę ci Liż mój miły Och.

Gość gość
Cynik róó/cha siostręi nikomu innemu nie daje.

Gość gość
Erotyk Liż ssij Skromna Muskaj masuj Pochłaniaj Poczuj sztywność Delektuj smakiem Zlizuj pierwsze krople podniecenia Przesuwaj rytmicznie Zatapiaj ustami Szybciej mocniej I jeszcze szybciej O taaaak. Poczuj uderzenie gejzera Ciepłą gęstą ciecz w ślinie Łyk zachłanny miłości Wyssany do ostatniej kropli Już dobrze. Już koniec. Nicość I ledwie wyczuwalny zapach z ust

Gość gość
ale bełkot.:o

Gość gość
Sama sobie bełkocze;)

In ależ sobie od rana samiutkiego słodzicie :classic_cool: x gościu od erotyków...już gdzieś pisałam tutaj że tego typu romantyzm mnie przyprawia o śmiech :D takie pitolenie jakoś tak no sam wiesz :classic_cool:

Gość gość
Muszko wiem pitolenie :D

Gość gość
To nie Muszka, durny kapitanie:D A może jednak Muszka:classic_cool:

Gość gość
Kaptian? Jaki znowu kapitan. I do tego durny. :o Co tylko kapitan umie?

Gość gość
Może byc też durny Jacku:D

Gość gość
Fraszka na durnego Jacka. Szedł Jacek przez wieś Bredził brednie aż głupio Głupi Jacuś głupio gada Jaka fajna to zabawa I tak to głupi w głupią zasłuchany durną mowę Durnieje od durnot I bredzieje od bredni A ty zasłuchany człeku Właśnie wyszedłeś na wieś

Gość gość
Czy jakoś tak :D

Gość gość
częstochowskie rymowanki przymuła:o

Gość gość
Ale ja z Olkusza jestem. :classic_cool: