Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zaborcza, bo on mnie lekceważy

Polecane posty

Gość gość

Nie chcę rozpisywać tematu.. mój chłopak twierdzi, że jestem zbyt zaborcza przez to o wszystko ma pretensje.. od tygodnia obiecuje mi, że ze mną poważnie porozmawia,a tego nie zrobił . tak samo nie było go u mnie miesiąc,a kiedy mu powiedziałam, że mi przykro stwierdził, że robie z igły Widły. I nie wiem już czy jestem zbyt natarczywa czy on chce się mnie pozbyć.. kiedyś rozmawialiśmy codziennie teraz ? Dobrze jest jak wymienimy z 10 SMSow.. a on uważa, że to za dużo. Ja za nim tęsknię dlatego czasem taka jestem i próbowałam z nim o tym rozmawiać jednak on woli w takim wypadku wkurzyć się na mnie... czy poważnie prosząc się żeby poświęcił mi jeden dzień w tygodniu to dużo? Dodam, że nigdy nie mówię o tym w tygodniu bo pracuje i wiem, że jest zmęczony. Plus jak ja wywalam na paliwo to jest dobrze i od siebie z domu nie chce mnie wypuścić bo ma mnie za mało. A sam nie przyjedzie bo się czepiam... mam go już dosyć.. poradzi mi ktoś jak pokazać takiej osobie pewne rzeczy? Jak powinmam się zachować? Może powinnam dać mu spokój i nie odzywać sie kilka dni? Chociaż dla mnie to głupie kiedy rzekomo sie kogoś kocha..

Gość gwoli wyjasnienia
On nie jest w tobie zakochany. Tak sie nie zachowuje facet, ktory jest na powaznie zainteresowany kobieta. Pojedziesz do niego, to korzysta :) ale sam z siebie to nic. Nie, nie wymagasz za duzo. Uwazam wrecz, ze jestes tolerancyjna jesli z nim nadal jestes. Pojdz na dystnas i pokaz mu, ze masz tez swoje zycie bez niego. Jesli i to nie pomoze (moze bedzie mu to wrecz na reke) i jego zachowanie w stosunku do ciebie sie nie zmieni, to daj sobie z nim spokoj. Szkoda czasu. Jesli juz na poczatku tak jest, to co bedzie za lat 10. Czekaj az on sie odezwie. Nie mowi nic i nie marudz, ze nie przyjezdza. Czekaj i niczego nie komentuj. Moze go tym "obudzisz"

Gość gość
Autor powyżej ma rację. A 10 smsów to dość sporo