Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

serce cos mi jest

Polecane posty

Gość gość

witam jest obecie godzina 00:34 znow dostalem dziwnego "ataku" nagle bol oczu, poczym mocne bicie serca, potem nagle pojawia sie ochota na stolec, ( do 4 stolcow w 10 minut stolce olowkowe biegunka) po czym zaczynaja sie drzenia nog nie do zignorowania , bardzo trzesa sie nogi taki jest schemat tego wydazenia mam je juz chyba 8 raz pojwia sie w roznych odstepach np raz na 2 tyg. ( mialem wczesniej w szpitlu podstwowe badania, robione ekg , ck ,kolonoskopie, nic nie wykazalo tylko przepulkina rozworu przelykowego i potas 3.7 ) przepraszam za bledy ale rece mi sie trzesa dalej ,mam zaledwie 20 lat czy maja panstwo jakies sugestie? co sie moze dziac?skad begunka wraz z szybka akcja serca i drgawkami? jakie badania zrobic? pomocy dodam ze pije regularnie senes i wydaje mi sie ze to moze byc od tego przed atakiem wypilem 2ruga szklanke dzis

Gość gość
Nerwica.

Gość gość
Byles u lekarza Neurologa ?

Gość gość
Dlaczego pijesz senes ? Wies ze ta herbata jest szKodliwa? jak czytalam teraz opinie o niej na intwrnwcue

Gość gość
witam, nie nie bylem u neurologa. to nie nerwica. wychodzina to ze to od picia senesu senes powoduje biegunke ktora powoduje wyplukanie potasu po czym dochodzi do hipocaliemi a w rezultcie skurczu miesni oraz zaburzen rytmu serca, sam do tego teraz doszedlem, tammi sie wydaje przynajmniej . przeraszam ze panstwa niepokoilem, przestane pic senses zobaczymy czy sie to jeszcze powtorzy

Gość gość
ktos spytal czemu go pije, otóz dopiero teraz pzeczytalem o jego skutkach ubocznych , pilem bo mi smakował a mialem w szfce z ziolami to pilem do wiekszosci posilkow.... przepraszam znow za bledy ale rece mi sie trzesa

Gość gość
Zazywaj sobie przez jakis czas potas i magnez bo wszystko wyplukales. Popijaj sobie często wodę mineralną. Odstaw na stale ten senes.

Gość gość
tak zrobię, mam nadzije ze sie poprawi.... głupi myslałem ze jak zioła to na pewno nie szkodzą i sa zdrowe, cóz...... młody to i głupi

Gość Cooliberek
Ziola w umiarze to tak ale nie wolno ich przedawkowac. Trzeba czytac dokladnie ulotki

Gość Cooliberek
Tak przy okazji jak sie pije ziola to rowniez trzeba wiedziec na co je sie bierze Jestes mlody i to powinno cie nauczyc na przyslosc bo ziola to nie jest zwykla herbata , nawet rumianek w duych ilosciach moze. Zaszkodzic

Gość gość
Z ziół możesz sobie pić bez obaw na pewno miętę i melisę ale bez przesady. W przypadku każdych innych ziół czytaj wskazania.