Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaskoczona bardzo

Ja 46 on 62. Miedzy nami 15 lat roznicy. Sex u niego juz wisi.

Polecane posty

Gość Zaskoczona bardzo

Kiedy go poznalam przez glowe mi nie przeszlo ze u niego juz wszystko lezy. Szybko ze soba zamieszkalismy. On chcial miec staly zwiazek a ja dach nad glowa. Oboje zyjemy tylko dla siebie bo nie mamy dzieci z poprzednich zwiazkow. Przed zamieszkaniem razem ciagle mu stal. Co noc bylismy w lozku. Niestety podejrzewam teraz ze cos bral. Mieszkam z nim juz dwa lata i sex u niego jest bardzo sporadyczny. Trzeba go naganiac. Sam stosunek trwa moze ze 2 minuty i jest to takie mechaniczne do przodu i w tyl zwrot. Katastrofa. Nie w glowie mi mlodzi kochankowie bo nie lubie zdradzac. Moj mezczyzna jest starym alkoholikiem z czym sie swietnie kryl a co sie wydalo gdy non stop mialam go na oku. Ponadto jest hazardzista bo gra kilka razy na tydzien w gry na automacie i potrafi wydawac po 300 czy nawet do poltora tysiaca w jeden dzien. Widzialam to na wlasne oczy. Nie pytam was czy powinnam go rzucic ale pytam czy mezczyznie w wieku 60 lat juz instrument wisi oraz czy stary czlowiek moze byc hazardzista i pijakiem?

Gość gość
No to udanego zwiazku za 15lat dopiero bwdzie widac roznice

Gość gość
oj wpakowalas sie.A czy on taki bogaty ze tyle wydaje.Uwazaj bo jeszcze jego dlugi bedziesz splacac. Zrob rachunek zyskow i strat przy nim,tak jak to robia mezczyzni.Cos mi sie wydaje ze tylko stracisz. Po pierwsze :niedlugo beziesz miala staruszka w domu.,po drugie alkocholizm prowazi do impotencji,po trzecie trac****eniadze na hazard,no i ma gratis kucharke,sprzataczke ,no i jak sie z toba ozeni to ty splacisz jego dlugi.Teraz wylicz swoje korzysci?

Gość gość
to normale, ze sex u 62 latka visi, jak macie ochote, niech bierze voagre po konsultacji z lekarzem