Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ka_sia_1999

Lody

Polecane posty

Gość Ka_sia_1999

z połykiem czy bez ???

Gość gość
zboczek chce śmietaną forum zalać. uwaga0kryć się kto może.

Gość gość
Połykiem

Gość gość
z polewą i połykiem :)

Gość gość
z połykiem bo jest miło i smacznie

Gość gość
Z połykiem bo tak fajnie

Gość gość
jak decyduje się aby zrobić chłopcu loda zakładam zawsze, że może dojść do wytrysku w moich ustach - jestem więc na to przygotowana i nie robię ceregieli typu "na pewno przed wyjmij". Kilku fajnych facetów miało przedwczesne wytryski i na prawdę tego nie kontrolowali, kilku innych specjalnie nie dawało znać bo chcieli doznać wytrysku w ustach a nie byli pewni czy to zaakceptuję. Inni jak mój obecny partner, który ma klasę zawsze sygnalizuję a ja mu mówię czy w danym wypadku chcę tego czy nie. Ponieważ jest mój, kocham go to wytrysk w moich ustach jest zawsze mile widziany chyba, że ma ochotę zrobić to na piersi, brzuch czasami nawet pozwalam na twarz ale wtedy też pyta czy może. Generalnie szacunek mężczyzny wobec kobiety nie polega na tym, że zawsze rezygnuje z takich form seksu tylko polega na tym, że to uzgadnia, sygnalizuje i robi za pozwoleniem a po takim seksie (mój tak robi) zwraca się do mnie z szacunkiem i dziękuje mi za to zamiast mówić, że tylko szmaty pozwalają na spust na twarz. Owszem, czasami mamy ochotę na seks z pikantnymi słowami ale wówczas też uzgadniamy to dalej robimy to już w takiej konwencji. Wtedy ma prawo mnie nazwać kurwą, suką a ja jego alfonsem itp. Ale trzeba umieć rozróżnić grę od rzeczywistości. I gdyby nazwał mnie suką poza seksem wśród kolegów to oczywiście nasza relacja zakończyłaby się szybko. Ważne jest mieć partnera z klasą i robić z nim wszystko, co sprawia mi i jemu przyjemność i dużo na ten temat rozmawiać