Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zyc po zdradzie

Polecane posty

Gość gość
Spoko, na tym świat się nie kończy.

Gość gość
To co mam zapomnieć o tej sytuacji?

Gość gość
Najlepiej to nie wracaj do tego zdarzenia i nie zadręczajcie się tym nawzajem, po prostu było i minęło.

Gość gość
Po alkoholu się nie liczy. Wtedy większości puszczają hamulce.

Gość gość
Ale ona sie pieprzyla z innym on ja dotykal piescil szczegolow nie chciala opowiadac

Dla mnie ważna jest jedna sprawa, dlaczego to zrobiła: Istnieją dwie możliwości: - pierwsza bo ją to kusiło, potrzebowała, lubi takie przeżycia, wtedy zrobiła to dla SIEBIE!!!, nawet jeśli to ją przerosło, warto być w tym wyzwaniu razem, zrozumieć, wybaczyć, zastanowić się,może znaleźć sposób na zaspokojenie potrzeb... sporo pracy, ale warto, w związku najważniejsze jest by w ważnych sprawach być razem, nawet w tak wydawałoby się niemożliwych - druga możliwość- zrobiła to y Tobie dokuczyć, upokorzyć, zniszczyć związek, związek jest dla niej mało ważny, szuka innego - cokolwiek z tej listy, masz przed sobą wroga, którego cele trzeba odgadnąć, ale może właśnie czas, by pomyśleć, jak żyć osobno, by uniknąć wojny, wojna zawsze kosztuje więcej niż jest warta.

Gość gość
Dlatego że nie chciał robić Ci przykrości, doceń to bo ona też to przeżywa.

Gość gość
Albo zrobic prowokacje jakas i zobaczyc jak sie bedzie zachowywac

Gość gość
Nie sądzę żeby prowokowała, alkohol zrobił tu swoje.

Gość gość
No kusi ubiorem

Gość gość
Ubiór to nie zdrada ale chęć ładnego wyglądu.

Wiesz, zdrada o ważny objaw, ale co robić trzeba rozpoznać chorobę - jak jej źle w związku, to może warto go naprawiać, ale zdrada to bardzo poważny objaw. - może laska ma niezłą chuć i męczy się będąc wierna, warto wiec zastanowić się jak taki zasób spożytkować.

Gość gość
Dla niej jest to ladny wyglad a dla innych obiekt pożądania

Gość gość
Ma meza, dziecko, dom a i tak jej zwisa, ze moze to wszystko stracić, zranic najblizszych, tylko *****nsko sie liczy. Zupelnie jak moj byly. Ja sie z nim rozstalam, ale gdybym MUSIALA z nim dalej zyc, to tez bym zdradzila. Na szczescie moglam sobie pozwolic na zachowanie godnosci i niezaleznosc.

Gość gość
No i co na tym zyskałaś?

Gość gość
Ciężka sprawa. Mi moja sama się przyznała. Nie było mi z tym łatwo. Pomogło dopiero jak poszedłem na panienki i zaszalałem, tak bez żadnych hamulców. Panienki z całym szacunkiem dla nich za każdym razem odwzajemniły moją namiętność więc wiem teraz, że te które spotkałem jak jest właściwa atmosfera lubią to i mają z tego nie tylko forsę. Po paru razach żona poczuła się zazdrosna i spytała mnie czy już nie wystarczy bo i tak zaszalałem o wiele mocniej niż ona. Teraz jesteśmy znowu bardzo udaną rodziną.

Gość Mozecos
Puściła sie raz to dopiero poczatek co za k****, nie popuscic i cos zrobic jesli widzisz sens,lecz caly czas bedziesz sie zastanawial czy nie p******i sie na boku, z dzieciakiem nie problem z domu w*******l ona sie puscila. Przypadkiem pijana, trzezwa czy jak

Gość gość
dziś No i co na tym zyskałaś? Chyba tylko i az spokoj... nie zaufalabym mu juz, nie wyobrazam sobie seksu po tej jego zdradzie, dziewczyna 10 lat mlodsza ode mnie, zupelnie inny typ niz ja, jestem wrecz pewna, ze zdradzilby ponownie. Te obawy byly nieznosne

Gość gość
Haha roz******lacie system z tym alko, jak trzezwa nie odwazyla wystawic d**y,skrywa k***a najgorsza zada najgorszy cios i powyorzy taka natura, a faceta tez po pijaku usprawiedliwia bo pijany byl...

Gość gość
Ja tam bym jej nie wybaczyła. Raz spróbowała to będzie i kolejny raz.

Gość gość
16.10 obcy dotykał twoją ha ha ha a ile razy obcy facet ginekolog pchał palce w cipkę i zapewne ciebie przy tym nie było! Mój jest zawsze przy każdym badaniu cipki u ginekologa mam do tej obecności prawo również był przy porodach. A obecność ukochanego przy badaniu i zabiegu cipki nie pozwoli na taki przebieg. ...'Co za bydlak! Zamiast pomagać pacjentkom, ginekolog Piotr P. usypiał je i gwałcił. Tak było w przypadku 24-letniej Joanny*. Kiedy podczas zabiegu wybudziła się z narkozy, z przerażeniem stwierdziła, że lekarz... penetruje ją swoim penisem! '

Gość Brutalnaa
Pfff tez ja zdradz, tylko z jakas super mega brzydka laska. Twoja zobaczy jakiego posuwasz paszteta to mysli, ze jest jeszcze brzydsza skoro cichaczem lecisz na kaszalota - spanie jej pewnosc siebie i jej dziurka na zawsze bedzie tylko Twoja. A jak chcesz jej MEGA dowalic to puknij jakiegos super grubegp chlopaka a pozniej jej sie wyplacz , ze brakowalo ci duzych piersi.

Gość gość
Znamy parę która po zdradzie żony w formie terapia zaczęła seks w trójkącie a potem wymianę partnerów. Minęła złość męża i są kochającym się małżeństwem. Również nie wierzę w terapię specjalistów.

Gość gość
Terapia to zrozumienie i akceptacja zaistniałej sytuacji, nic nie dzieje się bez przyczyny, u nas było podobnie, ja zdradziłam męża, nie dlatego że go nie kocham i chciałam przyprawić mu rogi ale dlatego że potrzebowałam czegoś nowego, innego, po szczerej rozmowie z mężem doszliśmy do wniosku że urlopy spędzamy oddzielnie, tak dla kurażu i odświeżenia, a tam już się dzieje, oj dzieje.

Gość gość
Brutalna z******te że ja o tym nie pomyślałem

Gość gość
Wybadala grunt, sprawdza jak sobie z tym radzisz. Jak znowu poczuje sie bezpiecznie posunie sie dalej, wszystkiego dobrego.

Gość gość
zdrada zony to nic takiego przeciez od ciebie nie odeszla mi kiedys zona powiedziala ze potrzebuje prawdziwego seksu (mam malego penisa ok 10cm we wzrodzie ) i ze albo jej pozwole na sekspotkania z innymi w celu zaspokojenia albo ode mnie odejdzie a nie chce tego robic bo mnie kocha ale juz nie moze wytrzymac braku prawdzwiego seksu....... i ciagle jestestomy szczesliwym malzenstwem nawet sie relacje miedzy nami poprawily bo nie jest juz taka nerwowa, a kiedys byle co ja wkurzalo to tylko seks nie warto rozbijac zwiazku tylko dlatego ze cie zdradzila widocznie miala ku temu powody pozdrawiam tomek to tylko seks

Gość gość
Do pana z 18:00 - ty tez uprawiasz seks z innymi czy tylko ona? Ty w ogole uprawiasz z kims seks?