Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy byłyście kiedyś z facetem, który był po kursach uwodzenia?

Polecane posty

Gość gość

jw

Gość gość
nie

Gość gość
NIE

Gość gość
bo?

Gość gość
chyba tak, tyle że ten mój to albo jakiś nieudolny był albo słabo się wyszkolił

Gość gość
Nie ale kiedyś widziałam jak się taki kurs odbywa,a raczej co na nim "trener" uczył. Żałosne,żadna normalną babka na te teksty,ruchy itp. Nie poleci. Albo się ma gadke albo nie ma i obie opcje są fajne. Nie ma nic gorszego niż cichy i nieśmiały chłopak próbuje udawać przebojowego. To widać i słychać. Nie dajcie się nabierać na takie kursy. Lepiej samemu próbować,być sobą,wyrobić się niż uczyć od kogoś.

Gość gość
Znam chłopaka co czytał dużo takich stronek, chodził do psychologa, coś tam mu pomogło ale jak ktoś powyżej napisał - te wyuczone zachowania nie były naturalne, czuć było jakiś dysonans między tym co robi a tym co od niego emanuje, co w efekcie wyglądało desperacko i sztucznie

Gość gość
Kiedyś taki koleś chciał wyrwać moją partnerkę. Zaczął od tekstu, że może mu kupić drinka. Jak odpowiedziała, że nie ma ochoty, to zaproponował, żeby mu dała swój numer telefonu. Na pytanie „po co?” nie umiał logicznie odpowiedzieć. W sumie trochę było mi go żal:)

Gość gość
Nie wiem, najgorzej gdyby stosował na mnie w dalszym zwiazku te wszystkie strategie olewania itd...

Gość gość
Te gierki sa juz tak oklepane, ze jak kobieta wyczuje ze on gra w jakies chloniki itp. to odbiera kolesia jako desperata, nie luzaka za jakiego cche uchodzic

Gość gość
tyle ze 99% kobiet idze z takimi na seks zanim zorientuje sie ze to byla gra

Gość gość
te 99% to bujna wyobraźnia tych co szkolą lub tych co skonczyli kurs, patrzac na to co tam uczą to tylko idiotka moze sie na to łapać a te z kolei sa spragnione chlopa to i kursu nie trzeba szkoda kasy na to wywalac

Gość gość
NIE bo gdybym wiedziała to bym pomyslała ze to d****arz i manipulant i ma wypaczony mózg i zero morale po .uja taki komu?

Gość gość
podrywali mnie tacy w centrach handlowych, po niektórych było widać, że czekali ta pół dnia. teksty sztuczne, na siłę w stylu johnego bravo. z żadnym się nie umówiłam, wystarczy zmienić takiemu gościowi scenariusz i już się wszystko sypie.

Gość gość
tak sobie tłumaczą kobiety ale w praktyce skąd mają tylu partnerów seksualnych?

Gość gość
ja takich kobiet nie znam co niby maja tylu to skad Ty znasz?

Gość gość
Nie, ale często mnie tacy podrywali i podrywają, śmieszy mnie to, bo żałosne.

Gość gość
najwiecej te co po klubach,knajpach lataja ale to sa typowe dzifki, nawet jeden raz w kiblu warszawskim starczy a nie normalne zwyczajne porzadne kobiety

Gość gość
18:30 - jesteś po PUA, nadal bez efektów, ale gładko łykasz co Ci wciskają?:D

Gość gość
co zlego jest w lataniu po klubach?

Gość gość
Ja jestem kobieta, interesuje się Pua i NLP. Tym można sobie z***biscie poprawić związek, ale trżeba umieć. Jeśli czytacie wypociny np adepta i paru innych przegrancow, to nie ma tam wartościowych rad. Tam są tylko rady jak za pomocą NLP wyrwać mało inteligentna i wartościowa kobiete która marzy o tym aby się puścić, w miejscu, gdzie takie przebywają. Bez NLP masz podobne szanse :)

Gość gość
taaaa tylko ze bez tego nie da rady, kazda kobieta nawet ta tzw porzonna ma od czasu do czasu syndrom su;;;ki i sie puszcza

Gość gość
A mi się chce śmiać na widok takiego „speca od podrywu”, myśli taki ze po kilkudniowym kursie zmieni się w Casanove i będzie wyrywał codziennie po kilka lasek. Jak trafi na mądrzejsza pannę to zapomina języka w gębie i poci się jak świnia. Ale widać ze frajerzy dają się kroić na kasę i wierzą w te bajki które opowiadają im „nauczyciele PUA”

Gość gość
chyba snisz znawcco kobiet>:DDD

Gość gość
20:13 - być może, ale nie z kolesiem po PUA:D

Gość gość
Ktoś robi biznes na głupich :) Tacy faceci są zazwyczaj naprawdę żałośni, nie tylko z natury (kto normalny zapisuje się na takie kursy?) ale również przez ich "wyuczone" zachowanie. Ktoś wyżej podał dobry przykład, jak dziewczyna nie odpowiedziała zgodnie z założeniem tylko zapytała gościa "po co" mu jej numer to już nie wiedział co dalej :D

Gość gość
bo to pewnie swiezynki doswiadczeni adepci umia wywolac seksualne emocje i kobiety sie rozbieraja same

Gość gość
"umią"

Gość gość
„Umią” wywołać bo na pewno „rozumią” kobiety :D Swoją drogą dobry przykład poziomu przeciętnego uczestnika kursu PUA:D

Gość gość
smiej sie smiej, tylko ze taki uczestnik robi ci kisiel w majtkach i budzisz sie z nim w lozku rano