Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieca uroda faceta

Polecane posty

Gość gość

Mam taki problem, mój chłopak ma 26 lat a wyglądem przypomina kobietę ( długie włosy, duże piwne oczy, rzadki zarost dlatego codziennie się goli, szczupła sylwetka i za wysoki tez nie jest 174 cm), coś jak Michał szpak tylko ze on ma proste włosy;) Bardzo mi się podoba, tylko denerwuje mnie to ze niektórzy biorą go za dziewczynę, on się z tego śmieje i twierdzi ze mu to nie przeszkadza. Wiele moich koleżanek mówi ze on jest śliczny ale nie chciały by być z nim w związku, bo szukają bardziej męskiego chłopaka. Czy są inne dziewczyny którym podobają się tacy chłopacy jak mój czy tylko ja jestem taki ewenement

Gość maczu piczu
A jakie to ma znaczenie czy on sie jeszcze komus podoba? Najwazniejsze ze tobie sie podoba, cala reszte oblej cieplym moczem :) Ten swiat wariuje. Musi sie podobac calej ulicy, zeby dziewczyna byla zadowolona bo wtedy i jej sie bedzie podobal.

Gość Kawa z cukrem bez smietanki
Mnie by sie podobal,pod jednym warunkiem ,zeby za dlugo w lazience nie przesiadywal.

Gość gość
20:30 - w punkt.

Gość gość
Z tego co wiem to w łazience spędza średnio około 40-50 min( prysznic, golenie, mycie zębów, czesanie włosów), nie jest jakimś zniewieściałym typem, nie używa kremów, nie maluje paznokci, skore twarzy ma czysta i zdrowa, czasem mu jej zazdroszczę ze nie musi robić sobie makijażu a i tak dobrze wyglada

Gość gość
No dobra, właśnie się wydało, że to provo:)

Gość gość
W którym miejscu?

Gość gość
Mnie się podobają faceci o kobiecej urodzie

Gość gość
Zadna już się nie odezwie? Czy wszystkie dziewczyny już poszły spać?

Gość gość
Przeciez jutro trzeba wstac do szkoly .

Gość gość
20.30 no właśnie, a jak sie koleżankom spodoba to potem lament bo on zdradził...okazja czyni złodzieja ;). Wiec serio lepiej jak tylko Tobie się będzie podobał. Jak facet zauważy ze inne na niego lecą to prędzej czy pozniej zacznie z tego korzystać...

Gość gość
Teraz każdej się podoba a normalnie narzekają na zniewiescialych chłopów

Gość gość
A ja marze o takim słodziaku, gdybym poznała takiego faceta to przywiazalabym go do łóżka i godzinami wpatrywała w jego śliczna buzie:)