Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy lubicie smak penisów?

Polecane posty

Gość gość

Czy lubicie smak penisów?

Gość gość
Bardzo. Gdy go biore do buzi to zabawa jezyczkiem wargami mnie tak podnieca ze robie sie mokra

Gość gość
Ale lubicie ssać jak jest już sztywny, czy np brać małego do ust i czuć jak zaczyna rosnąć, robić się coraz twardszy?

Gość gość
dla mnie próby seksu oralnego były totalnie obrzydzające.. jak wy znosicie ten ohydny odór?? strasznie mnie odpychał zawsze ten odór

Gość gość
penis czysty, bez grzybicy jest praktycznie bez zapachu. gorzej jak jest grzyb, wtedy wali.

Gość gość
Ja to lubie gdy bawie sie nim reka i czuje gdy rosnie i twardnieje. A do buzi to juz roznie raz tak raz tak.

Gość gość
no ale to nasienie strasznie smierdzi?? Bo u mojego ex co jakis czas sie wydobywało troche czegos, nie wiem czy to była sperma, czy jakis płyn, to własnie tak smierdziało, ze nie szło wytrzymac... bleee..

Gość gość
To czym ty go karmisz. Ja tam zawsze nie narzekalam na smak. Bardzo lubie zlizywac z czubka pozostalosci

Gość gość
prawdopodobnie może jakaś infekcję miał? czasem grzyb się latami ukrywa w organizmie bez objawowo. moje nasienie praktycznie nie ma zapachu, a jeśli ma to bardzo lekki i na pewno nie śmierdzi mocno, wszystko kwestia diety. podobno jak sie je duzo annanasów to sperma ma słodkawy zapach i smak, nie wiem ile w tym prawdy

Gość gość
to pomyśl co faceci mają z lizaniem piczek... śledzik, ryba i to 10x gorzej niż penis ;/