Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zwrot z US PIT przez internet

Polecane posty

Gość gość

Hej hej po jakim czasie otrzymaliscie zwrot z Us składając zeznanie przez internet Ja w ub roku składałam w połowie lutego zwrot po 2 tygodniach . W tym roku składałam 1 marca i nadal cisza . Otzrymaliscie już w tym roku zwrot i po jakim czasie ?

Gość gość
Ja troche z innej beczki. Chce zlozyc przez internet ale nie wiem w ktorym programie jest mozliwosc wpisania nr konta.

Gość gość
Nr konta podaje sie na formularzu ZAP3.

Gość gość
No tak slyszalam o tym formularzu ale wtedy niestety bede musiala isc do urzedu a nie po to chce sie rozliczac przez internet zeby jeszcze tam isc :/ niby mozna sie rozliczac ale nie do konca...

Gość gość
w programie e-pity 2017 mozna wyslac zap-3 :)

Gość gość
w ciągu tyg miałam zwrot, nr konta podalam uzupelniajac swoje dane na pierwszej stronie, tam na dole , dane dodatkowe, wpisałam, email, nr tel i nr konta:)

Gość gość
Słuchajcie a co jeśli ktoś wysłał formularz online bez podania numeru konta? Rok temu rozliczalam się normalnie i podałam numer konta a teraz przez internet. Przysla przekazem czy może wykorzystają numer konta z poprzedniego roku??

Gość gość
Zadzwoń do us i zapytaj, Nie gryzą Kurze A ja się jeszcze nie rozliczylam.

Hej Mam wypełniona deklaracje w programie http://pit.fundacjapociecha.pl/ wysłana dzisiaj a prawdopodobny zwrot ma być 10 maja wiec niecałe sześc tygodni. Ne byłam pewna ale koleżanka poleciła mi ten program do pitów i fundacje do rozliczenia 1% poczytałam o nich na stronie http://www.fundacjapociecha.pl/ i myślę że moje małe wsparcie im się przyda.

Gość gość
Czy da sie podpisac elektr. Podpisem czy tylko wpisujac nasze dane? Nie mam przy sobie pitu z tamtego roku, nie wiem jaka byla dokladna kwota przychodu zeby wpisac a chcialabym wyslac pit przez internet. Rozliczylam sie poprzez e-deklaracje ale utknelam na ostatnim kroku czyli wysylce :/