Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

narzeczony totalnie zaczął mnie olewać

Polecane posty

Gość gość

Nasza historia zaczeła się juz dawno.. jesteśmy ze sobą 5 lat ( narzeczeni od kilku miesięcy ) otóż nie tak dawno zerwał ze mną, twierdząc ze już mnie nie kocha... zerwaliśmy .. każdy miał swoje zycie, zero kontaktu ze sobą, tylko wiedziałam ze spotyka się z dziewczyną ( którą znam ) po miesiącu rozterki zerwał kontakt z tamtą dziewczyną i zapragnął wrócić do mnie.. po kilku próbach błagania i staranie jego ponownie zeszliśmy się. Po tym incydencie oświadczył mi się ... temat wesela był na początku jednak na razie nie wspominam mu nic o tym ponieważ ( ubiega się o ważną prace - która wymaga aktualnie poświęceń, wiem ze dla niego to jest ważne więc umilkłam ) nie w tym rzecz... Sęk w tym ze przestał się starać, zazwyczaj ja muszę pierwsza się odezwać... ja pierwsza pisze sms, dzownie, kontaktuje się. Mieszkamy blisko siebie dosłownie 5 min. codziennie się widzimy Poinformowałam go że jest mi z tym złe ... ( zambrzmi to nieskromnie ale widać ze się podobam facetom - dla nich jestem atrakcyjna ) wracając do tematu. Ja zazwyczaj pierwsza mówie czułe słowa, gesty... Jestem tą dziewczyną która ULEGA ! niestety... On lubi rzaądzić, lubi jak jest według jego zasad, myśli .. Jak zrobić żeby wiedział ze mnie traci ... DORADZIĆ

Gość gość
Nic z tego nie będzie.

Gość gość
jakieś wskazówki ?

Gość gość
Ja bym go nie przyjęła na pewno.

Gość Rozwód pewna rzecz
gość dziś Nic z tego nie będzie. >> Jak to nic nie będzie? Będzie ROZWÓD, bo ewitentnie te egzemplaże do siebie nie pasują

Gość gość
Egzemplarz. Będzie pała.

Gość coś jeszcze dodam
gość dziś Ja bym go nie przyjęła na pewno. >>> może nie jesteś pustakiem i desperatką jak atrakcyjna autorka którą faceci wzrokiem rozbierają bo im się tak podoba

Gość gość
Może.

Gość Rozwód pewna rzecz
gość dziś Egzemplarz. Będzie pała. Zgłoś Pałe to mu tamta druga robiła ale pewnie też była kiepska jak atrakcyjna kłoda autorka, ale lepiej lepsze zło niż gorsze zło

Gość gość
Jak się jest desperatem któremu tylko obróbka paly w głowie to owszem. Twoje życie i twój wybór :classic_cool:

Gość kalesony w kratke
autorka niby taka cudowna, same ochy achy, takie ma powodzenie ( albo wyobrażone ), a naprawde jest zakompleksiona dziunia która bierze odgrzewane kluski i się dziwi że nie smakują, pustak do kwadratu ( blondyna na 98% )

Gość gość
Ja chciałam jak wy to widzicie, z innej strony jakieś podpowiedzi. a tutaj zaczęliście mnie obrażać. Ja was nie obrażam tylko chciałam usłyszeć od was co wy na ten temat uważacie

Gość klepki na oczach
gość dziś to nie on jest desperatem tylko ona, to on gra na kilka frontów, nie wiadomo naprawde w ilu moczy

Gość gość
Tamta miała więcej rozumu i go olała to przyszedł na stare śmieci i próbuje wrócić bo lepszy rydz niż nic.

Gość czy blondyna
gość dziś odpowiedz TYLKO SZCZERZE!!!! Blondyna?????

Gość gość
Zacznij go olewac jak on ciebie, umow sie z kolezankami do knajpy itp trzeba ci to mowic? On mysli ze juz ciebie ma na wieki i klamka zapadla, odpusc sobie.

Gość gość
A ty łysy kark? Bo na to wygląda.

Gość ewidentnie blondyna
gość dziś i tak będzie ślub a potem niedługo rozwód więc jaki jest sens tej dyskusji, a baba i tak zrobi swoje bo "mundra"

Gość gość
gość dziś hehe, wszyscy to widzą tylko nie ona, może jakaś usterka mózgowa, może upuścili ją jako niemowle, kto trafi za blondynką

Gość baby to durne som
gość dziś taaaa najlepiej niech idzie na disco z koleżankami, pomacha du*pą, uchla się i da du*py w kiblu, taki mały "rewanż"

Gość gość
co do blondynki to nie trafiliście, tylko raczej na naiwną dziewczyna która poza tym chłopakiem świata nie widzi .. a ona ją olewa i wychowuje pod swoje dyktando ... a ja głupia naiwna która chce żeby zawsze było między nami super ślicznie bla bla ... zazwyczaj ulegam .... pragnełam wskazówek jak to zrobić zeby zauważył ze mnie traci ...

Gość Carycka
Droga autorko, z jakiegos powodu on z Tobą zerwał, więc raczej ślubu nie bedzie, z tego samego powodu.

Gość dwa trzy cztery fronty
gość dziś A ty łysy kark? Bo na to wygląda. > nie musisz dopowiadać bo już wiadomo że blondyna, jakie szczęście że wy takie durne

Gość Ignacy Prawdolewski
gość dziś Tamta miała więcej rozumu i go olała to przyszedł na stare śmieci i próbuje wrócić bo lepszy rydz niż nic. Zgłoś Lepsza dziura w płocie niż brak dziury ;)

Gość Johnny Jaskiniowiec
gość dziś to brunetki też są durne???? Kurde, nie wiedziałem, musze to zanotować bo może się przydać, jak widać człowiek się uczy całe życie.

Gość poniżej progu logiki
gość dziś ile ty masz lat dziecko? 15? 17? chyba nie więcej niż 20

Gość but może mądrzejszy
gość dziś nie chce cie obrażać ale jesteś durna jak but, tyle

Gość gość
skoro masz mnie obrażać to wyjdź stąd

Gość but może mądrzejszy
gość dziś skoro masz mnie obrażać to wyjdź stąd Zgłoś mówie że nie chce obrażać tylko stwierdzam fakty