Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RemigiuszMaluch

Boję się dziewczyn

Polecane posty

Witam serdecznie, nazywam się Remigiusz i od pewnego czasu boję się dziewczyn. Boję się do jakiejkolwiek zbliżyć, nawet nie potrafię powiedzieć "cześć" dziewczynom z klasy. Po każdej rozmowie z dziewczyną czuję bardzo zdenerwowany i myślę sobie "Co ja jej powiedziałem", "Czy dobrze zrobiłem?", itp. Tak już mam od bodajże miesiąca, że boję się dziewczyn. Jest tak ponieważ jak wróciłem do szkoły po feriach spytałem się o chodzenie dziewczyny, która mnie wcześniej chyba podrywała z tego co wywnioskowałem. Ona natomiast odmówiła i okazało się, że mnie perfidnie oszukała. Perfidnie dlatego, że zamiast w ferie naładować siły na drugą połowę roku to myślałem o tym żeby jej się spytać o chodzenie i nie mogłem doczekać się szkoły. Byłem przekonany że ona i inne dziewczyny z jej klasy jako jedyne w ogóle zwracają na mnie uwagę, a one się zmieniły. Jeszcze przed feriami próbowałem poderwać starszą o rok dziewczynę, która jest bardzo nieśmiała. Ponadto zaczynam powoli podejrzewać że ona jest lesbijką. Mimo, że nie powiedziałem jej że mi się podoba to postanowiłem sobie ją odpuścić i zabrać się za tą która w tym czasie mnie rzekomo podrywała. Ale jak wiadomo, wyrolowała mnie. Postanowiłem, że nie zbliżę się do żadnej dziewczyny do końca roku. Jednak z drugiej strony bardzo mi nudno bez dziewczyn. Jedna lesbijka, druga oszustka i aż strach pomyśleć jaka będzie ta trzecia. Boję się także, że gdy zagadam do kolejnej dziewczyny to ta sprawa będzie ciągnęła się do wakacji i skończę tak jak 3 lata temu. A wtedy poznałem dziewczynę, która do mnie pisała gdy byłem na wczasach. Zrobiliśmy razem związek na fb a dzień później zerwała ze mną. Byłem wtedy w 1 klasie gimnazjum, więc ta szkoła to był dla mnie kosmos. Teraz jestem w tej samej szkole, ale w liceum więc nic mi w życiu nie powinno zaszkodzić. Wtedy te 3 lata temu miałem wakacje całe zwalone i nie przygotowałem się na 2 klasę gimnazjum, gdzie miałem 7 zagrożeń ale na szczęście zdałem.

Gość gość
prowoo