Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba się zakochałem po raz pierwszy tak naprawdę

Polecane posty

Gość gość

Jest u mnie w pracy taka dziewczyna, na oko dość ładna, mało sie odzywa, widać że nie szuka w pracy przyjaźni, inne laski ją omijają. Dziś staliśmy z dwoma kumplami w socjalnym i czekaliśmy aż woda zagotuje się na kawe (jeden z nich żadnej babie nie przepuści) i weszła ONA, rzucila "Cześć" i to wszystko. Kumpel Pies Na Baby zaczął rzucać głośno uwagi, że najlepsze to sa takie ciche wody bo w łózku wyrabiaja cuda, wiadome bylo, że mówi o NIEJ. Ale zignorowała go więc podszedł do niej i złapał ją lekko za biodro i przyciagnął do siebie i coś tam zaczął do niej gadać, już nawet nie wiem co bo ta jak mu się odwinęła i ryknęła na niego, żeby sie od niej odpierdolił bo mu ten zakuty łeb o szafkę rozwali (obok wisiala). Chłopak był w takim szoku, że nie wiedział czy przepraszać czy spierdalać, a we mnie jakby piorun trafił. Co za kobieta! Co do jednego kumpel miał rację: cicha woda brzegi rwie :) Ożenię sie z nią.

Gość gość
Wulgarna lala, można odmówić z klasą. U mnie by była skreślona.

Gość gość
Z klasą to niech sobie nauczycielki odmawiają. Z takimi z***ami trzeba krótko.

Gość gość
Jak nie dużo potrzeba żeby uszczęśliwić kretyna :D

Gość gość
No i dobrze odpowiedziala bo gdyby mowila grzecznie to by dalej sie spoufalal.

Gość gość
Co miala niby powiedziec: nie zycze sobie odejdz a on: oj tam pragniesz tego wiem to. Ona: prosze przestac, nie bede tak rozmawiac. On: juz nie badz tqka niedostepna. Ona: prosze ochlonac. I tak dalej. Moglaby sobie gadac i gadac. Wy tego nie rozumiecie bo was nie podrywaja lub nie jestescie kobietami.

Gość gość
A w innym temacie: kobiety z klasą wyrażają emocje w kulturalny sposób :D

Gość gość
Ja bym powiedziala: nie podchodz do mnie, cofnij sie, naruszasz moja strefe osobista, a nikt cie tu nie zapraszal rozumiemy sie. A gdyby nie poskutkowalo to wtedy musialabym zalatwic to po mesku ;)

Gość gość
Dla mnie to patola mi się podobaja kobiety z klasą a nie wulgarne, kobieta z klasa by wiedziala co powiedziec BEZ WULGARYZMOW zeby dal jej spokoj raz na zawsze.

Gość gość
Moze dlatego bo nikt ich nachalnie nie podrywa?

Gość gość
Śmieszni są niektórzy.

Gość gość
Będziesz z nia zwiazku bedziesz chcial sexu a ta ci powie w*********j obszczymurze :D

Gość gość
Na chamstwo zareagowała w bardzo odpowiedni sposób. Następnym razem koleś nie odważy się rzucać głupich tekstów w jej stronę. Bardzo dobrze. Popieram. Sama bym takiemu mózg o szafę rozwaliła.

Gość gość
Ale najpierw kulturalne ostrzeżenie z dyskretnym gestem wskazującym nunczako za pasem;)

Gość gość
No ciekawe co mialaby powiedziec jak ktos nachalny napalony i nie dociera? To jak z klasa to tym bardziej by ja zaczepial?

Gość gość
A gdyby cie zlapal za pupe to co powie kobieta z klasa: och no co pan wyprawia, prosze nie dokazywac.

Gość gość
Debilu to że z klasa nie znaczy ze zachowuje sie jak wymuskana lalunia. Taka z klasa dala by w ryj zamiast klnac.

Gość gość
Do niektórych normalnie, grzecznie nie dociera. Ja jak proszę i mówię spokojnie to mnie nikt nie słucha, no nie da rady ale jak ryknę i wyzwe od wszystkiego to staje się cisza :) no tak chyba trzeba.

Gość gość
Ja nie mogę, bo mnie ręce bolą :)

Gość gość
ja takiemu raz grzecznie odmawiałam, to po pewnym czasie myślałam ze mu zayebie bo nie rozumiał :O dlatego prawda jest taka że z takimi ttrzeba krótko i konkretnie. Grzecznie to mozna odmówić kiomuś kto jest grzeczny a jak ktoś ot tak sobie łapie za biodro to jest chamem i prostakiem. Takich trzeba uczyć gdzie ich miejsce

Gość gość
Gorzej jak by tej z klasa oddal...

Gość gość
Wszystkie nagle molestowane i klepane po d****h. No no.

Gość gość
'taka z klasa by dała w ryj' dd hahah i jak niby ta klasa sie objawia, poprzez danie w ryj? gratuluje 'klasy' popaprańcu

Gość gość
gość dziś Wszystkie nagle molestowane i klepane po d****h. No no. XX żebyś wiedział, prostaków pełno wszędzie wiec nie wiem co cie tak dziwi :O

Gość gość
Mi co chwile sie napraszaja w ten sposob wpatruja bezczelnie i do tego maja namioty. Czy moze byc gorzej:o ? Mam ochote im powiedziec: wypier...szma...ale nie wypada wiec robie sobie jaka i odpowiadam glupio. Ale przez to sie robia coraz smielso. Jeden juz lape zaczal wystawiac w kierunku mojego tylu. I gdyby mnie probowal dotknac to z impetem bym go popchnela mowiac: odczep sie. Nie masz zadnych szans

Gość gość
Ojoj oj. Szkoda że wszystkie sobie przypominacie o jakimś gburze panu wlodku gdy już swoje cele osiagacie :D

Gość gość
jakie cele? weź zażyj leki bo chyba ci sie pogorszyło oszołomie :O

Gość gość
Zachowal sie jak cham , rzucajac chamskimi wypowiedziami i dotyksjac ja to otrzymal odpowiedz w jezyku dla niego z pewnoscia zrozumialym .

Gość gość
20:33 Wrecz przeciwnie :D oszolomko

Gość gość
A co miala zrobic: dziekuje to mile ze obcy facet dotyja biodra?