Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość MichałK

Fotograf na ślub za darmo

Polecane posty

Gość MichałK

Część, pragnę Ci zaproponować ciekawą promocję. Jestem fotografem i buduję swoje portfolio fotograficzne. Dlatego proponuję wykonanie reportażu ślubnego za darmo. No może oprócz kosztów dojazdu :) Co to dokładnie oznacza. Wykonuję reportaż, ty otrzymujesz zdjęcia w formie elektronicznej, a ja wykonane zdjęcia wykorzystuję w swoim portfolio. Mogę wykonać reportaż jako główny fotograf, lub jako dodatkowy (jeśli masz już fotografa, a mi chcesz dać szansę i mieć dzięki temu więcej zdjęć). Ale spokojnie nie jestem kompletnym amatorem, który przyjdzie z aparatem kupionym tydzień temu w markecie. Fotografuję od kilku lat, posiadam bardzo zaawansowany sprzęt, oraz uprawnienia z kurii do wykonywania zdjęć w kościele. Na usługę podpiszemy umowę. Moje zdjęcia możesz obejrzeć na Instagram'ie lub Facebook'u. www.instagram.com/kosek.michal/ www.facebook.com/michalkosekphotography/ Jeśli wykonane zdjęcia będą dobre (albo świetne) wtedy możesz mi zapłacić :) ale nie musisz, bo umawiamy się na zdjęcia za darmo. Jako, że jest to promocja wyjątkowa, jest też ograniczona czasowo. Ślub może się odbyć najpóźniej do końca czerwca i musisz się spieszyć abym miał wolny dany termin. Po terminie reportaże będę już wykonywać tylko odpłatnie. Oferta jest ograniczona raczej tylko do województwa mazowieckiego, chyba, że będziesz mieć malowniczy ślub w górach ;) Jeśli chcesz uzyskać więcej informacji zapraszam do kontaktu przez fb lub drogą mailową fotografia@michalkosek.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować