Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sprzeczne sygnały zainteresowania u dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Zaprosiłem dziewczynę z uczelni na spotkanie po dwóch krótkich rozmowach, które odbyły się na uniwersyteckim korytarzu. Na spotkaniu, była dosyć spieta, ale mimo tego rozmawialiśmy 4 godziny i było sympatycznie. Często zerkała na moje włosy, więc spytałem się jej, czy coś w nich mam, że tak często się na nie patrzy, po czym dotknęła je i powiedziała, że podoba jej się moja fryzura, odebrałem to bardzo pozytywnie bo jako pierwsza przekazała barierę fizyczną. Pod koniec spotkania powiedziałem jej, że fajnie, że się zgodziła na spotkanie a ona odpowiedziała, że fajnie, że do niej zagadałem i powiedziała, że wydaje się być spoko. Po spotkaniu była cisza, nie pisaliśmy do siebie przez tydzień i nie mieliśmy kontaktu. Jako pierwszy napisałem i zaprosiłem ja na drugie spotkanie przez telefon. Zgodziła się, ale powiedziała, że może spotkać się w piątek po wykładzie, bo mieszka poza miastem i w weekend nie na rękę jest jej dojeżdżać do miasta ( ma 20 minut samochodem do miasta). W dzień naszego spotkania, godzinę przed, kulturalnie napisała, że nie da rady się spotkać bo musi odebrać młodszego brata ze szkoły i bardzo mnie za to przeprasza, że tak wyszło. Byłem trochę zawiedziony i zacząłem rozkminiać czy to nie jest przypadkiem wymówka żeby się nie spotkać, Ale napisałem jej, że Spoko, rozumiem sytuacje bo sam mam mlodsza siostre i może spotkamy się kiedy indziej. Godzinę później, zwrot akcji, napisała mi, że jednak "da radę się spotkać i jak zechce się jeszcze z nią zobaczyć to mi opowie co się stało". Na spotkaniu po prostu rozmawialiśmy jak koledzy przez 3 godziny, nic nadzwyczajnego się nie wydarzyło, nie zwróciłem uwagi na żadne niewerbalne sygnały zainteresowania( na 1 spotkaniu bawiła się swoimi włosami). Pisze ten temat bo nie wiem czy dalej mam zapraszać ja na spotkania i wolę się upewnić, że nie marnuje swojego czasu. Problem polega na tym, że ona sama nigdy pierwsza nie zainicjowała jakiejkolwiek rozmowy, zawsze to ja pierwszy pisałem i podchodziłem do niej, znam ja dopiero 3 tygodnie, ale mimo tego, dziwnie sie czuje jak to tylko ja inicjuje kontakt bo czuje się jak desperat. Na moje wiadomości na fejsie odpowiada po 2 godzinach i jeszcze bez entuzjazmu, zupełne przeciwieństwo naszych rozmów, rzadko też jest na fejsie. Nawet spytałem się jej na spotkaniu, czy nie lubi pisać na fejsie na co odpowiedziała, że nie lubi i jak gada z koleżankami to często zamiast pisać nagrywa im filmiki. Dowiedziałem się też, że podoba jej się jakiś inny facet który mieszka w jej miejscowości. Nie wiem czy jest sens dalszego inicjowania kontaktu z mojej strony, czy lepiej żebym sobie odpuścił. Niby zgadza się na spotkania ze mną, nie ma problemu z tym jak ja obejme a nawet czasami sama mnie dotknie, ale jednak nie podtrzymuje kontaktu. Dostaje sprzeczne sygnaly zainteresowania. Może za krótko się z nią znam i dalej powiniennem od czasu do czasu zaproponować jej spotkanie? Liczę na wasze rady dziewczyny

Gość gość
Ja bym dala na luz. Stracilabym zainteresowanie.

Gość gość
Olej ją.