Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przez sex macie chore mózgi

Polecane posty

Gość gość

Powinna być jakaś piguła co może wam to skróci

Gość gość
A tobie brak seksu rzucił się na mózg

dokładnie. Autor(ka) dawno nieruszana. Palce od wciskania bolą, a na rozumek się udziel.

Gość gość
Socjotechnika, seksualizacja społeczeństwa, wyostrzenie instynktów i promocja rozwiązłości i hedonizmu zrobiły swoje. Ale spójrz na korzystne strony - tępym spranym motłochem łatwo manipulować, co przekłada się na niezłe zyski. Zamiast narzekać i 'leczyć', korzystaj ;)

Gość gość
Chore mozgi maja ci, ktorzy za przykladem instytucji zwanej kosciolem katolickim seks demonizuja. Tryb seksualny jest normalny, zdrowy i potrzebny. Kazdy moze korzystac wedlug wlasnych potrzeb. Amen.

Gość gość
11:37 Nie bądź śmieszna i nie mieszaj do wszystkiego kościoła. Lepiej zacznij analizować realia samodzielnie, zamiast bezmyślnie powtarzać to, co Ci manipulacja wklepała w mózg ;)

Gość gość
Kosciol miesza sie sam do wszystkiego, bez mojej pomocy. Sprobuj przeanalizowac twoj problem z seksem, przydante jest zbieranie doswiadczen, jezeli ksiadz prze slubem pozwoli.

Gość gość
gość dziś Postaraj się stosować argumenty, zamiast wymyślone złośliwie przytyki osobiste, to może wtedy uznam Cię za osobę poważną i gotową do kulturalnej dyskusji :)

Gość gość
11:37 i 47 to facet, debilu - autorze z chorym mózgiem. Ciekawe od czego chorym.

Gość gość
mogłabym napisać, ale nie chcę być aż tak wulgarna:) bo czasem to aż samej mi głupio przed sobą:):)

Gość gość
gość dziś Nie jestem Autorem :) Natomiast ''chory mózg'' jest bardzo kompatybilny z Twoja wypowiedzią, jak i komentarzami wskazanego gościa. Który oczywiście nie zastosował form pozwalających na orientację co do jego płci. Oczywiście, skoro jest facetem, to już wiem, dlaczego tak nachalnie forsuje rozwiązłość seksualną. Rzeczona wyżej propaganda celuje głownie w mężczyzn.

Gość gość
gość dziś Cóż, skoro możesz wybierać jedynie pomiędzy komunikacja wulgarną, a milczeniem... nie mam więcej pytań. Przynajmniej stać Cię na samokrytykę.

Gość gość
dzisiaj to ja mam zaćmienie mózgu od rana...normalnie chyba zjazd....hmm, może być:)

Gość gość
A ty masz chory mózg przez oglądanie tv trwam i dawanie na kościół I zazdrościsz seksu innym Pruderyjny (h00jku Won klepać pacierze w kruhcie a kysz i proboszczowi obciągnij po drodze

Gość gość
gość dziś Masz problem z kościołem, skoro usilnie projektujesz jego ideologię na innych? Czy po prostu brakuje Ci logicznych argumentów? Kultura dyskusji się kłania, prostaku :)

Gość gość
Oczywiście że mam problem z kościołem. Skorumpowana instytucja, od wielu lat żerująca na ludności, podporządkowująca umysły, ściągająca z biednych aby paść księży. Siedlisko zdewocenia i pedofilli na dodatek maskują to. Kościół odpowiedzialny jest za ludobójstwo w Afryce- jeżeli papyż i inni zabraniają używać kondomów tam, gdzie jest epidemia AIDS, to są osobiście odpowiedzialni za śmierć wszystkich tych osób. Już nie mówiąc o tym, że trzeba być yebniętym żeby wierzyć w wymyślone bajki, w to że wafelek to ciało jakiegoś smutnego pędzla, niepokalane poczęcie itd. Proponuję ci na początek film Spotlight i niełykanie wszystkiego jak pelikan, chociaż rozumiem że do łykania jesteś przyzwyczajony I nie będziesz mnie szkolił w kulturze dyskusji, bo na mój szacunek trzeba sobie zasłużyć, a ty go nie masz, bezużyteczna, bezmyślna niedouczona amebo.

Gość gość
gość dziś Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem? Z czego konkretnie wnioskujesz, że popieram kościół? Tak dużo agresji, arogancji i buty w Tobie, że kreujesz sobie własną rzeczywistość? :) Nie zasłaniaj się ''szacunkiem' do mnie, ponieważ mi na nim nie zależy i łaski nie robisz. Kultura i konwencja dyskusji obowiązuje bezwzględnie każdego, więc się stosuj, albo milcz. Póki co dajesz świadectwo własnego niewychowania i prymitywizmu.