Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To niedobrze, że wszystko mi jedno?

Polecane posty

Gość gość

Przestałam się martwić czy będę mieć dzieci, przecież nie muszę, tragedia sie nie stanie jak jedna kobieta się nie rozmnoży. Nie martwię się, ze nie mam faceta, bo dla mnie liczy się prawdziwa miłość, a jak jej nie ma to trudno, nie każdemu sie trafia, poza tym mężczyźni są dla mnie zbyt płytcy i za mało serdeczni, ciepli, madrzy, za duzo skupiaja sie na seksie. Przestałam sie martwić co o mnei myslą sąsiedzi, że nie mam męża i dzieci. Uważam, że każda praca jest ok, oby tylko nie niszczyła mi psychiki, czyli np spokojna praca z niską pensją jest ok. Nie martwie sie zmarszczkami, bo mądry człowiek znajdzie radość zycia w czymś innym niż piekno zewnętrzne. nie martwię się czy podobam się mężczyznom, ubieram się wygodnie, buty płaskie, włosy rozpuszczone, Nie ubieram się by robic wrażenie, choć mogłabym, bo mam szczupła figurę. Z jednej strony ok, czuję se dobrze, bo całe zycie sie zamartwiałam, wreszcie mniej sie stresuję, ale czy nie odjechałam za bardzo w tym lekkim podejściu? bo wszyscy naokoło mnie do czegoś dążą, szukają super partnerów, chcą mieć dużo przedmiotów, być ładnymi, być lepszymi niż inni i nikt mnie nie rozumie i jestem świadoma, ze jestem dla nich dziwaczką, looserem

jestem świadoma, ze jestem dla nich dziwaczką, looserem x No i dobrze, ze sie tym nie przejmujesz. Zyj jak lubisz, przynajmniej na starosc pretensje bedziesz miala do siebie a zawsze latwiej dogadac sie z samym soba niz z innymi ;)

Gość gość
aha i czy nie uważacie, ze takie odpuszczenie to objaw depresji?

Gość gość
bardzo mi się podoba Twoje podejście i szczerze Ci go zazdroszczę Szkoda że ja tak nie potrafię

Gość gość
Niema co sie rozmnazać ,czasy niepewne,bieda wojna blisko,poco robić mieso armatnie dla jakichs p********h generalow ,wykarmisz wychowasz a jaki rusek albo niemiec w łeb mu szczeli,bezsens ,rozmnazać powinni sie bogaci bo to ich wina ze wojny istnieją ,i niech sie chuje zabijają za kase:-P

Gość gość
Miałam parę propozycji matrymonialnych na Kursie Alfa (wyszukaj sobie w twojej okolicy). Nic nie wybrałam, bo byli młodsi średnio o 10 lat, ale ty może trafisz na właściwego.

Gość gość
Nie słuchaj tych co mówią że nie ma sensu się rozmnażać, jak zostaniesz sama to wszyscy cię będą tępić i niszczyć za to, że jesteś słaba i nikogo przy tobie nie widać, ja mam to na co dzień. Żadnej wojny nie będzie a ty będziesz musiała się męczyć w samotności. Zawsze lepiej mieć rodzinę niż nie mieć.

Gość gość
Nawet lepiej jest być samotną matką, niż nie mieć dzieci, bo one kiedyś dorosną i będą cię wspierać.

Gość prawi 124
lepiej zyc w samotnosci .,.,. Rozmnażaja sie tylko frajerzy

Gość gość
Tylko z kim te dzieci mieć? Mam wrażenie, ze mądry facet zdarza się raz na 100 i nawet nie wiadomo czy się mu spodobamy. Wszyscy opętani przez proste prymitywne potrzeby i piwko.

Gość gość
prawi 124 dziś ty się lepiej nie rozmnażaj, szkoda żeby przybyło na świecie takich glupków jak ty.

Gość prawi 124
no oczywiscie , że nie .,,. Szkoda czasu na bachory ,,. Zycie jest za krótkie

Gość prawi 124
poza tym jestem zbyt inteligentny by ktoś mnie złapał na alimenty ,.,. Tylko debile dają sie tak wrobić

Gość gość
up

Gość gość
up