Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zazdroszczę kobietom ktore siedza w domu..

Polecane posty

Gość gość
Zaglądam tu od roku i tą panią od wyzywania kurek domowych również poznaję. Może rok temu wzięłabym udział w dyskusji, dziś tylko jest mi jej szczerze żal. Musi mieć straszne życie.

Gość gość
21.31 i dlatego ty tez musisz :P wszystkie takie same i obojętnie czy pracują czy nie.

Gość poli35
tak wyzywacie niepracujące,że obiadki gotują,kibel myją,sprzątają itp.to rozumiem,że wy pracujące tego nie robicie...kibel sam się umyje? a może jesteście takimi flejami,że wcale go nie myjecie?...sprzątać też nie sprzątacie bo przecież tylko kuchty sprzątają więc wy zarastacie brudem...żałosne jesteście w tej swojej zawiści i pleciecie co wam ślina na język przyniesie

Gość gość
Poli przecież każda kafeterianka ma sprzątaczkę i nianie...ty nie masz? No co ty? :D

Gość michalina456
Można być w domu z dziećmi i pracować np przez internet https://www.pracawsieci.net/praca-zdalna/. Ja tak znalazłam prace i jetem mega zadowolona. Wiadomo trzeba czasami wieczorem posiedzieć , ale warto. Zawsze kasa jest dodatkowa do domowego budżetu.

Gość gość
Jestem obecnie na macierzyńskim, we wrześniu wracam do pracy. Mam mega spokojne dziecko, jestem wyspana, zrelaksowana; chodzimy z corką na 2-3 godziny z psem, dużo czytam, podszkalam hiszpański, bawię się z corką, tanczymy. Chciałabym tak pozyc jeszcze z 3 lata, no ale hajsy sie nie zgadzają. Mąż pracuje w aptece i kokosow nie zarabia, nie stać nas na moj wychowawczy. Sprzedajemy mieszkanie i kupujemy większe, muszę wrócić, choć nie ukrywam, że dobrze mi w domu.

Gość gość
Ja siedzę już kilka lat. Z dwójką dzieci- za granicą. Co prawda w tym czasie zrobiłam parę kursów językowych o szkoleń ale nie zarabiam. Nigdy nie czułam żeby mąż mnie utrzymywał. Dostajemy spore świadczenia na dzieci - moja polska wypłatę. A one są teraz na mojej głowie jak i cały dom. Cieszę sie ze jest mi dane być z dzieciakami tyle czasu. Wiem że każda ma taki luksus. W pl żłobki i nianie- nie wyobrażam sobie tego naprawdę. Wrócę za parę lat i będę pracować kolejne 30 więc tych teraz naprawdę mi nie " szkoda" wręcz przeciwnie. Nie widzę w pracy jakiegoś głębszego dna. Robi się to żeby dostać pieniądze. Tyle.