Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odnosze wrażenie że faceci z wiekiem bardziej dbaja o sylwetkę niz kobiety

Polecane posty

Gość gość

Mam 28lat i dopiero z perspektywy lat zaczynam to dostrzegać. Głównie po znajomych, zwłaszcza tych z czasów liceum czy studiów z którymi miałem okazje ostatnio sie spotkać. Tak jak prawie wszystkie dziewczyny w liceum były zgrabne i szczupłe tak teraz z 60% ma lekką nadwagę. Wśród dawnyh kolegów wręcz przeciwnie. Nikt się nie spasł a wręcz wielu z nich wygląda lepiej niż kiedyś. Szczerze powiedziawszy nie dziwie się. Większosć moich kumpli chodzi lub chodziło na siłownię lub uprawia jakiś sport. Znajome natomiast robią to najczęściej tylko gdy latają za jakimś gościem który im sie spodoba. Prawdziwe maniaczki zdrowego trybu życia mogę policzyć na palcach jednej ręki 70 leniego drwala... Jeszcze to dziwne umiłowanie do wszelkiej deserów których foty wyskakują mi na insta czy fb. Faceci jakoś potrafią jakoś sie bez tych pustych kalorii obyć. Na prawde wstyd. Brak dyscypliny, lenistwo i obrzarsto. Nie mówie ze każdy/każda ma teraz chodzić na siłownię i robić rzeźbę. Sam u kobiet tego nawet nie lubię ale wypadało by przynajmniej ograniczyć wpierdzielanie słodyczy i zachować w miarę szczułą sylwetkę. Może wtedy nie bedziecie narzekać że faceci po 30 wolą młodsze.

Gość lilpimp
Wiesz że wsadziłeś kij w mrowisko? A najlepsze że masz 100% rację?

Gość gość
Goń sie leszczu

Gość gość
Jeśli dziewczyny mają po 28- 30 lat i lekką nadwagę to żaden problem przewidzieć jak będą się prezentowały w 2038.

Gość gość
Sam u kobiet tego nawet nie lubię ale wypadało by przynajmniej ograniczyć wpierdzielanie słodyczy i zachować w miarę szczułą sylwetkę. Może wtedy nie bedziecie narzekać że faceci po 30 wolą młodsze. bo? mam wywalone na to co lubia faceci po 30-ce. wiec po co mam zachować szczupła sylwetkę ?

Gość gość
kolejny, któremu sie wydaje, ze zycie kobiety powinno sie kręcić wokół robienia wszystkiego by zanęcić i utrzymać samca. I że to powinien być nadrzędny, o ile nie jedyny cel każdej kobiety. No niestety nie. Lubisz szczupłe, to szukaj szczupłych, są takie. I tyle

Gość gość
obrzarsto i sprawdź mały jak się to prawidłowo pisze

Gość gość
Po 40 tce będą się toczyły. Zetną włosy i staną się babochłopami.

Gość gość
No i się staną babochłopami i chooy ci do tego cwelu, pilnuj swojego mikropenisa, bo go zgubisz.

Gość gość
'Wypadałoby' :D A kto tak twierdzi ? Ty ? A kogo obchodzi opinia jakiegoś niedoyeba siedzącego na kafeterii wypisującego takie pierdy ? :D Pytał cie ktoś o zdanie ? Puknij się :D Chociaż wiem, że to pisała jakaś przemądrzała gówniara, która myśli, że całe życie będzie mogła opyerdalać tabliczkę czekolady i nie tyć :D Jesteś taka chuda, bo masz jeszcze glisdy z wieku przedszkolnego, mądralo :D Goń się, dziecinko :D

Gość gość
Wstyd to mieć 28 lat i nie umieć pisać poprawnie. Nie chciałabym kretyna, który pisze "na prawdę". Anna, 32 lata, 52 kg, 168cm :)

Gość gość
Kobiety do 30 są jeszcze młode i już samo to jest w cenie wiec i tak będa adorowanie niezależnie od tego czy będa szczupłe czy krągłe. Te drugie oczywiscie trochę mniej ale nadal. Nic ich nie stymuluje do pracy nad sobą. Facet natomiast by zainteresować kobiete musi coś soba reprezentować. Dlatego Inwestuje w swój rozwój inteletualny i fizyczny. Dlatego faceci do 30 zazwyczaj przystojnieją a kobiety wręcz przeciwnie. Oczywiście że nie jest to reguła ale jest sporo wyjątków ale widzę ale pewien trend jest zauważalny.

Gość Alvaro26
Facet z wiekiem nabywa charakteru, z kobiety robi się rozlazła klucha. Taka prawda.

Gość ołkidołki
Sam dobijam do 30lvl i wśród rówieśniczek nie mam już w czym wybierać. Pozostały same pasztety, choć niektóre były kiedyś całkiem ładnymi dziewczynami. Kiedyś mnie olewały, teraz same się do mnie kleja. Z czym do ludzi. Takiego wała.

Gość gość
Sam dobijam do 30lvl i wśród rówieśniczek nie mam już w czym wybierać. Pozostały same pasztety, choć niektóre były kiedyś całkiem ładnymi dziewczynami. Kiedyś mnie olewały, teraz same się do mnie kleja. Z czym do ludzi. Takiego wała. mam 45 lat, nadwagę i serio nie chciałabym rooochać takiego głąba jak ty:)

Gość gość
18.12 Otłuszczone lenie z zadyszką zawsze będą nieatrakcyjne zarówno w wydaniu żeńskim jak i męskim w każdym wieku, i nie ma się co burzyć. Wszyscy podziwiamy piękno, estetykę - nie zamaskowane twarze i smętnie zwisające pośladki, tylko płaskie brzuchy, ładne ramiona, po prostu dbających o siebie ludzi.Jak już jest się zadbanym to można sobie machnąć tuszem rzęsy i nic więcej nie potrzeba ;-)