Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak rozpoznać zainteresowana kobietę

Polecane posty

Gość gość

Ale nieśmiała do faceta i nie nieśmiała na co dzień.

Gość gość
Właśnie po nieśmiałości do faceta, jeśli tak się zachowuje to znaczy, że jej zależy i to bardzo.

Gość gość
Nieśmiałe są głupie.

Gość gość
A jeśli to początek znajomości to chyba nie może jej zależeć?

Gość gość
poczatek tochyba za wczesnie by jej zależało a na czym ta niesmiałosc polega?

Gość gość
Jak GO poznałam to zachowywałam się naturalnie, byłam sobą, dużo się śmiałam itd. Potem się w nim zauroczyłam i byłam przekonana, że to idzie w obie strony. Moje zachowanie zmieniło się o 180 stopni. Bałam mu się spojrzeć w oczy, peszyłam się w jego obecności, bałam się odezwać, aby nie popełnić jakiejś gafy. Potem się okazało, że zakochał się w innej i po roku czasu uczucie do niego a może raczej fascynacja zniknęło i teraz zachowuję sie normalnie w stosunku do niego, nie krepuje sie, żartuję sobie, nawet do niego zdarza mi sie usmiechnac.

Gość gość
To taka, ktora pisze do faceta" zdecyduj się na decyzję w naszej sprawie"

Gość gość
Zainteresowana kobieta nie będzie bierna.

Gość gość
moze sie wydawac ze jest niesmiała jak sie jest nie przyzwyczajonym do pewnych zachowań

Gość gość
gość dziś adokładniej to jaka?

Gość gość
Zadaj sobie pytanie: 1. Czy jestes wolny? 2. Czy mozesz byc w jej typie urody? 3. Czy macie podobne charaktery? 4. Czy mozecie miec wspolne pasje? 5. Czy ona jest wolna? 6. Czy czesto na ciebie patrzy usmiecha sie inicjuje rozmowe? 7. Czy jest zainteresowana tym jak sie czujesz? Chce cos o tobie wiecej wiedziec? 8. Czy jest zmiana w jej wygladzie? 9. Czy krepuje sie przy tobie, drzy, drza jej dlobie? 10. Czy czujesz to ze ja zaintetesowales? Jesli odp sa TAK to zapewne tak.

Gość gość
Ja jestem nieśmiała tylko w stosunku do mężczyzn którzy mi się podobają ale to przez traumatyczne przeżycia.

Gość gość
gość dziś a moze niech sobie zada pytanie jak Ją traktuje? bo jezeli jest smiała w zyciu a on zachowuje się np oschle i jest przyzwyczajony do tego ze panienki wobec niego same się narzucaja to spotykajac normalną założmy kobiete zaczyna gadać,że ta nieśmiała a to wcale tak byc nie musi, bo ile z siebie dasz to tyle masz