Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FACEBOOK

Polecane posty

Gość gość

Kupiłam z pewnego sklepu internetowego rzecz i coś przedłuża się dostwa. Od kilku dni pisałam wiadomości tej firmie na FB z prośbą o numer przesyłki. Dziś chciałam się znów upomnieć, wchodzę w messegnera a rozmowa z tą osobą jest ale osoba nie widnieje już jakie Imię i Nazwisko tylko "Użytkownik Facebooka" i wyświetla mi się z FB komunikat: "Żądane materiały nie mogą być w tej chwili wyświetlone. Być może są niedostępne tymczasowo lub kliknięty link jest nieaktualny, bądź nie masz uprawnień do przeglądania tej strony." Zablokowali mnie czy wykasowali konto na FB?

Gość gość
Nałapał frajerów i sam usunął konto. 🖐️

Gość gość
Kurcze ale to wszysttko mega dziwne. Robiłam już w tym sklepie zakupy 3 razy w ciągu ostatnich 3 lat i zawsze przesyłka była długa ale zamówienia dochodziły. Teraz jakies wybitne spóźnienie jest i zaczełam prosić o tracking number i cisza. Fakt, że 1 marca sprzadający wstawił info, że miał wypadek samochodowy i przez 2-3 dni może mieć utrudniony dostęp do netu. O numer zaczęłam upominać się od 15 marca. Paczka niby wyszła do mnie 19 lutego. Dziś patrzę a nie mogę wejść na ich stronę FB. Mam tylko historię rozmowy. Sklep intenetowy działa.

Gość gość
Dziwne. Jak sprzedająca dostała kasę to wysłała mi wiadomość z potwierdzeniem otrzymania kasy i foto potwierdzenia. Dwa dni później wysłała mi zdjęcie kremu, który zamówiłam, że już go ma u siebie i kompletuje paczkę (bo ten jeden krem musiała specjalnie zamawiać bo nie miała go akutalnie w ofercie). W tle zdjęcia był laptop a na monitorze nasza rozmowa na FB więc to nie lewe zdjęcie. To było 16 lutego (piątek) i napisała, że paczkę wysyła zaraz po weekendzie 19 lutego. x Tak się chyba nie zachowuje ktoś, kto planuje oszukać. Przestałaby do mnie pisać zaraz po otrzmaniu kasy, nie? x Co o tym myślicie?

Gość gość
Nikt nie pomoże???

Gość gość
Zgłoś to na policję.