Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mozecie potwierdzic na swoim przykladzie, ze kobieta okolo 30 stki ma wieksz

Polecane posty

Gość gość

ochote na seks ni miala majac powiedzmy 23 lata?

Gość gość
ameryke w konserwach odkryles , to gdzies ty sie chował...?? w lesir kùrwa??? :D

Gość gość
Nie mam jeszcze 30 ale prawie 29 i tak teraz mam większa ochotę niż np 5 lat temu

Gość gość
Ja mam mala

Gość gość
dziękuję

Gość gość
U mnie odwrotnie, jak miałam 23 mogłam z łóżka nie wychodzić, teraz 33 i raz na tydzień mi wystarczy z nawiązką

Gość Anusia229
Na swoim przykładzie nie mogę, jest odwrotnie.

Gość Anusia229
A raczej tak samo, nie mam wcale. O tym się nie myśli jak też nie ma o kim.

Gość gość
seks jest przereklamowany, nie mam ochoty na seks. Wiek ani partner nie mają znaczenia.

Gość gość
A ja mam 31 i seks mi się znudził. To jest w głowie, kto o tym myśli bez przerwy, ma problem

Gość gość
Jako 25latka miałam o wieele większą ochotę.

Gość gość
Ja największą ochotę miałam w wieku 16-20, miałam w tym okresie dwóch chłopaków, mogłam to robić dwa razy dziennie, wyszłam za mąż jak miałam 22, 3,4 razy w tygodniu był seks ale z biegiem lat coraz rzadziej. Teraz mam 34, seks jest 4-6 razy w miesiącu. Nie raz tak sobie myślę, że miałam szczęście w tych sprawach jak i moi partnerzy. Wiadomo jest, że facet ma największą ochotę w wieku nastoletnim a wieku 20stu lat przeżywa szczy swoich możliwości a po 30stce tak im się już nie chce, wychodzi na to, że zawsze, ze swoimi partnerami byliśmy dopasowani. Moje koleżanki, jak rozmawiamy czasem o tym, to mówią, że zawsze miały niedopasowanie, bo jak były młode to ich faceci ciągle chcieli a teraz one chcą częściej a oni już nie, to bardzo przykre, że tak jest, że jest takie naturalne niedopasowanie seksualne.

Gość gość
Dziwne kobiety jesteście, jak ciało młode, jędrne a seks się dopiero odkrywa i jest najbardziej fascynujący to wam się tak nie chce a potem po 30-stce jak to już wszystko nie jest takie ciekawe i ciało nie te, to wam się chce więcej, bez sensu.

Gość gość
Gdy skończyłam 19 lat to uwielbiałam sexxxxxx. Mam 30 lat i już nie ma szału. Partner ten sam od lat, który jest bez wymagań :-( porażka.

Gość gość
Mnie dopadło po 36 roku. Normalnie mogłabym trzy razy dziennie.

Gość gość
Buehehehe :D ja sie ciesz ze juz mnie nie ciagnie nawet do masturbacji. Zwyczajnie mi sie nie chce.