Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On zdradził mnie, ja zdradzę jego

Polecane posty

Gość gość

Przeczytałam właśnie artykuł tym, że możliwa jest zdrada po zdradzie http://4lady.pl/on-zdradzil-mnie-ja-zdradze-jego/ Ja właśnie teraz jestem w takiej sytuacji. Czy myślicie, że jak znajdę sobie kochanka, t będzie mi łatwiej zapomnieć o bólu i wybaczyć mężowi?

Gość gość
Jak masz silną psyche to może będziesz się czuć lepiej ale bardzo prawdopodobne, że na żal do faceta nałożą się wyrzuty sumienia.

Gość gość gość
Odpuść sobie, facet nie jest tego wart

Gość Zolineczka
Zemsta jest słodka

Gość gość
To nie zemsta sie tu liczy tylko zrozumienie i przebaczenie odrazu mówiąc to nie to samo co masz wybaczyć i żyć jak gdyby nigdy nic a to czy chcesz z nim być podpowie ci serce. Zdradzisz go sex może być przyjemny może nie ale wtedy bedziesz taka sama jak on brudna i zepsuta

Gość gość
Brudna? Zepsuta? Żyjesz w XIX wieku? Kobieta ma odczuwać żal, przebaczać, godzić się ze zdradą, ustępować, nie dawać nauczki? Zdradzaj dziewczyno tak samo! Poczuj się lepiej! Masz pełne prawo! A nie tylko wybaczać i kłaść uszy po sobie!

Gość gość
Zrób tak jak podpowiada ci intuicja. Jeśli czujesz taką potrzebę to zdradzaj. Najgorsze to trzymać w sobie złość, żal i inne negatywne emocje. Wyrzuć je z siebie tak jak chcesz. Tylko nie rób tego z pierwszym lepszym, bo wtedy poczujesz się jeszcze gorzej.

Gość gość
tylko jak wybaczysz bedziesz szczesliwa bo jezeli zaczniez zdradzac to rosypie sie wasze małzenstwo a o to chodzi szatanowi

Gość Fakol
Namawiacie ją do grzechu!

Gość gość
Jak mu wybaczysz to będzie coś już bezkarnie zdradzal do końca życia!!!

Gość gość
Ja osobiście nie wybaczyłabym zdrady, ale nie posunęłabym się do tego, żeby samej zdradzać. Teraz jesteś nabuzowana, ale po tym wszystkim pewnie będziesz żałować. To nie jest warte zachodu. Jeśli ktoś posunął się do zdrady, bez różnicy czy na trzeźwo czy nie to jak ufać ponownie? Dla mnie sprawa jest zakończona. Uczciwość musi iść w dwie strony. Zemsta jest tu nic nie warta. Tylko będą cię gryźć wyrzuty sumienia lub jakiś kretyn wrzuci cię do internetu.

Gość gość
Bez sensu zniżać się do jego poziomu

Gość gość
trzeba wybaczac bo to zło bedzie gryuzło jak rak

Gość gość123321
Trudniejsze od wybaczenia jest ponowne zaufanie. Tu musisz sobie zadać pytanie, czy jesteś w stanie to zrobić. Twoja zdrada nic nie zmieni.