Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PISOWCY? Nadal jesteście za Pisem?

Polecane posty

Gość gość

Nadal byście głosowali na PiS ? mimo, że zmienii Wasza Beatkę, przytulili "zasluzone" nagrody, prowadzą wojne z całym światem,a wraku jak nie było, tak nie ma

Gość gość
Do tego chroniom złodziei I pedofilów księży, biskupi nimi rządzą, sami dawaja se premie,p*****lom że zakupu kom sprzęty wojskowe,a tego nie robiom,byle się kasa zgadza,byle ludziom wcisnom kit ze coś kupili a kasę rozp*****lom na siebie.Nasze wojska nie mają ani ekipy,ani sprzętów ani doświadczeń nic! Chcą dawać 500plus do mieszkan,a jajka w sklepie będą kosztować 30zl żeby na czym im ta kasa się wybiła.No chyba nie myślicie ze tak sobie to wydadzą z budżetu państwa hahaha.Robią cyrk przed ludźmi w wiadomościach ustawiki i odgrywane teatrzyki.Prawdy się z tamtą nie dowiecie, za to bardzo dobrze sobie was ustawiom jak chcą .Byki robię przez fon.Zastanówcie się,skąd idą pieniądze gdy coś dostajecie,bo nie z ich wypłat. .które wynoszą 30tys miesięcznie minimum

Gość gość
I każą babom rodzic chore dzieciBrak słów. Biskup kazał, PiS robi

Gość gość
to ludzie zebrali podpisy a nie biskup z zakazem aborcji było ich 800 tys a nowoczesna zebrała podpisy albyło ich mniej i w sejmnie paroma głosami brakującymi ze nie przeszło dalej do kosza

Gość gość
Biskupi nimi rządzą

Gość gość
jestem przeciwko nowoczesnej i platformie bo prowstały z inicjatywy niemieckiej masoneri a masoneria byla od wieków wrogiem polski

Gość gość
tak nadal wolę PiS od PO i N. bez dwóch zdań. Wolę pisowców z ich wszystkimi wadami, których jest sporo niż złodziei, donosicieli, proislamistów z PO i N.

Gość gość
jest kukiz ale przede wszystkim trzeba sie modlic za posłów rzadzacych ba nawet piostr skarga w 16 wieku ułozył modlitwe i sie nia modlił i w radiu maryja codzienie sie nia modla zza polske

Gość gość
Myślę Ze Kukiz by nas nie zrobił W bambuko

gość dziś Myślę Ze Kukiz by nas nie zrobił W bambuko. -xxxx- on może i nie. Ale wiadomo jakie ma zaplecze?

Gość gość
PiS walczy o dobre imie Polski i Polaków. I to mi wystarczy

Gość gość
Tak, nadal zagłosuję na PiS w tegorocznych wyborach samorządowych jak i w przyszłorocznych parlamentarnych. Nie ma obecnie idealnej partii a PiS to mniejsze zło więc mają mój głos.

Gość gość
Wolę pisowców z ich wszystkimi wadami, których jest sporo niż złodziei, donosicieli, proislamistów z PO i N. x Dokładnie .

Gość gość
Nie, ale za PO, kukizami itd. też nie jestem.