Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu przeciętne laski olewaja fecetów o podobnym poziomie atrakcyjności...

Polecane posty

Gość gość

...a czasem nawet tych trochę przystojniejszych? Sam nie jestem modelem ale mimo wszystko jestem nadal całkiem przystojny takie 6-7/10 Mam tego pełną świadomowc dla tego podbijam raczej do bardziej przecietnych a bywa że wanet brzydkich dziewczyn. Mimo to nawet one mnie olewają lub traktuja potem jak kumlpla. Niby tak lubią siebie deprecjonować a jak przychodzi co do cego to latają za przystojniakami.Skąd przekonnie że taki Alvaro będznie nimi zainteresowany? W najlepszym wypadku je przebolcuje i zostawi na drugi dzień.

Gość gość
Zostaw innych i skup się na sobie, skoro problem tyczy się Ciebie bezpośrednio. Zastanów się, czy poza wyglądem masz cokolwiek do zaoferowania, i bynajmniej nie chodzi mi o hajs.

Gość gość
To startuj do wyższej ligi, takie będą myśleć że będziesz raczej wierny bo lepszej nie znajdziesz

Gość gość
21:18 serio tak mogą pomyśleć?

Gość gość
olała Ciebie ? Spoko mnie też olała, trudno, nie ta to będzie inna. Tego kwiatu pół światu

Gość gość
Bo są wzrokowcami

Gość gość
ty od bolcowania. Jesteś odrażająco brzydki, jak ropucha, a nie dopuszczasz tego do świadomości. Od dawna ludzie piszą ci żebyś kupił sobie lustro, a ty dalej oceniasz innych. Jeśli piszesz o kimś publicznie jaki jest, to nie spodziewaj się, że ten ktoś na ciebie chociażby splunie. Przeczytaj to kilka razy, postaraj się zrozumieć, potraktuj jako nieodwracalne i miej pretensje wyłącznie do siebie.