Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Martwię się o syna.

Polecane posty

Gość gość

W niedzielę poznaliśmy partnerkę mojego syna. Jego pierwszy poważny związek. Wcześniejsze kobiety odchodziły tak samo szybko jak przychodziły. Nie powiem, że byłam dumna z postępowania syna, ale co miałam powiedzieć 29 latkowi? Ze swoją aktualną kobietą znają się rok, są ze sobą od miesiąca, a wczoraj oświadczył się jej. Nie znają się, to jeszcze zauroczenie, a nie prawdziwa miłość. Chcieliby zamieszkać razem u syna. Ta dziewczyna jest miła, uprzejma, Z dobrego domu,ale boję się, że to nie jest prawdziwa twarz i być może chodzi jej tylko o pieniądze. Martwię się o nich. Rozmawiać? Tłumaczyć? Co robić?

Gość gość
Ale czekaj , oświadczyny to nie oznacza od razu ślub. Może im trochę zejdzie z tym narzeczenstwem to będą mieli okazję się lepiej poznać.

Gość gość
Matka nie mowi o partnerce syna "kobieta". To typowo meskie okreslenie. Prowo 0/10

Gość gość
Dlatego moi synowie dostanom huja a nie pieniądze przynajmniej będzie wiadomo czy laski lecom na kasa czy kochajom

Gość gość
Właśnie tak o niej mówi. Dziewczyna to jest bo jest 5 lat młodsza. To dorosła kobieta a w wieku syna nie wypada mieć dziewczyny.

Gość gość
Daj sobie spokoj to dorosły facet.