Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powazne pytanie , czy prostytucja w mojej sytuacji to dobre rozwiazanie ?

Polecane posty

Gość gość

Mozecie sie smiac. xd ale ja powaznie pytam co by tu zrobic.Zawsze marzylam zeby zakochac sie na zaboj ze wzajemnoscia, poczekac z seksem na jedynego ale widze, ze milosc nie jest mi pisana. Tylko kilku chlopakow w ciagu calego zycia mnie lubilo ale to za malo. Trudno. Prosic sie nie bede, mam jakis honor zeby nie trwac w zwiazku z kims kto np by mnie ponizal . Nie ludze sie juz ze kogos znajde, zawsze ktos inny byl brany, nie wiem sama czemu bo nie uwazam zebym byla jakas najgorsza :/ W dodatku sytuacja zdrowotna i zyciowa skomplikowala mi sie, jestem biedna, nie korzystam z zycia. Kolezanka zaproponowala wstep do grupy zorganizowanej zajmujacej sie przestepstwami, handlem narkotykami itd. az tak to nie chce ale pomyslalam zeby moze znalezc sobie sponsora? i tak co pare lat innego zeby za bardzo sie nie przywiazywac . Zyskalabym pieniadze, zycie pewnie by sie odmienilo a przeciez na seks to nie trzeba byc miss.Nikt na to nie patrzy. Jestem zdrowa, zadbana, dyskretna... boje sie,ze moge tego zalowac, ale z drugiej strony jakbym miala kogos kulturalnego i zadbanego? jednego na kilka lat.

Gość gość
Prostytucja i przęstępstwa nigdy nie są dobrym wyborem...

Gość gość
Prostytucja i przęstępstwa nigdy nie są dobrym wyborem. ...a po drugie, kilka lat jeden sponsor? No chyba, ze zapała do Ciebie wielką miłością ;) Jest duzo mozliwosci, zeby wyjsc z biedy, zwlaszcza dzisiaj ale Ty chcesz na skróty.

Gość gość
Nie chce wyjsc z biedy w ten sposob. Zle rozumiesz. Kasa to dodatek. Gdybym chciala za wszelka cene byc bogata to moglabym w inny sposob. Ale nie chce. Tu chodzi o rozczarowanie ludzmi i pewnosc ze juz nikogo nie znajde a nawet jezeli, to bez milosci. :) Nie chce byc wykorzystana jak wiekszosc kobiet. Bede miala seks i jeszcze zaplacone za to. Jak cos mi sie nie spodoba to do widzenia z dnia na dzien i zadnych klopotow. Niektorzy wola stala dziewczyne niz kilka (bo boja sie chorob itp)

Gość gość
Piszesz czego nie chcesz a wiesz czego chcesz?

Gość gość
Nie rób tego, bo potem ciężko wrócić . Chcesz wiedzieć jak to wygląda? Obserwuję jedna dziewczynę , do której chodzę , wcześniej brała 300 zł za spotkanie, nie było finału w ustach. Po trzech latach pracy za loda z połykiem bierze 100. Ma 3-4 klientów codziennie. Godzina 200 zł , lód 100 zł. Pomysł co Ciebie czeka, owszem , dziennie ma od 500-700 zł, ale codziennie robi dwa trzy loda z połykiem. Tak to wygląda.

Gość gość
Prostytucja to nie zawód, a charakter.