Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kozlowski

Potrzebuje pomocy mam bialaczķę limfatyczną

Polecane posty

Gość Kozlowski

Tak, jak dzisiaj opowiadam Wam o mojej walce, tak bardzo chciałbym kiedyś odpowiedzieć o tym, jak walczyłem i wygrałem. Białaczka mnie zabija, dosłownie czuję, jak uchodzi ze mnie życie, niczym z przebitej opony powietrze. Chcę to zatrzymać, chcę się podnieść, ale sam nie dam już rady… Nie chciałem trafić do hospicjum i czekać na śmierć! Zacząłem szukać kliniki, która da mi ostatnią szansę, więc znów szukanie metody, CAR-T-CELL i poszukiwania szpitala, który przyjmie mnie na to innowacyjne leczenie, bo wciąż mam siły na walkę i nie chcę się poddawać. Wszędzie ograniczenia wiekowe do 21 lub 25 roku życia, rocznikowo mam 26, ale udało się w Izrealu, bo tam nie ma ograniczeń wiekowych. Jest szansa lecieć tam na terapię, która daje duże szanse na pełne wyleczenie. Wierzę, że to jeszcze nie koniec. Choć moje życie było fajne i czerpałem z niego wiele radości, dzisiaj opowiadam tylko o ostatnich chwilach, o umieraniu i walce o życie, bo teraz tylko to się liczy… Wszystko zaczęło się w 2015 roku 23 sierpnia, ból żebra, następnie ostry ból w plecach odcinek lędźwiowy, wizyty u fizjoterapeutów – masaże, które nie przynosiły żadnych efektów, wizyty u neurologów, ortopedów, same błędne diagnozy, a ja poruszałem się z coraz większym bólem. Nie mogłem się ubrać, ból rozprzestrzenił się na cały układ kostny, a ja, jak się okazało, chodziłem ze skompresowanym kręgosłupem w odcinku piersiowym oraz lędzwiowym. Spędziłem parę dni na oddziale – ketonal dożylnie i biopsja z najbardziej uszkodzonego miejsca odcinka piersiowego – th7 pod pełną narkozą. Diagnoza – chłoniak/białaczka limfoblastyczna. Możliwości w Polsce się wyczerpały, ale w Izraelu wciąż mam szansę. Przed chorobą byłem silny, wysportowany, waleczny, myślałem, że chorowanie mnie nie dotyczy. Teraz stoję oko w oko ze śmiercią, która każdego dnia czai się na mnie. Wierzę, że dzięki Wam wygram, a do mojej historii będę mógł dopisać szczęśliwe zakończenie. Łukasz Jeśli ktoś bylby chętny pomóc to mój numer konta. Dziękuje za każdy grosz. Łukasz 79116022020000000346426152 BIC ( Swift ) BIGBPLPW Cel to 320 000,00 ZŁ brakuje 91 103,00 ZŁ

Gość gość
Łukasz. Trzymam kciuki. Zasypiam w tej chwili, ale prawdopodobnie wejdę tutaj jutro. Trzymaj się mocno. Mam głębokie przeświadczenie, że Twoje nastawienie, Twój wybór (wybierasz życie, prawda?) i oczywiście właściwe leczenie Cię poprowadzi ku wyzdrowieniu. Cieszę się, że kwota, jaką uzbierałeś, jest już tak wysoka :) Spożytkujesz ją na pewno najlepiej jak możesz. Ku rozwadze - wiem, że teoria może się wydać kosmiczna, ale to naprawdę działa i rewelacyjnie wspomaga leczenie. Proszę przeczytaj to - warto sobie pomóc (obok odpowiedniej terapii) na poziomie psychicznym http://www.totalna-biologia.pl/choroby/anemia-i-bialaczka i tutaj http://totalnabiologia.org/index.php?topic=205.0

Gość gość
Szkoda mi ciebie moja siostra miala bialaczkę limfatyczną niestety zmarla w tamtym roku. Trzymaj sie zycze duzo sił bo wiem ze ta cholerna choroba strasznie osłabia. Przeleje ci 50 pln zawsze to coś. Co to za operacja że taka droga ??

Gość gość
Jaki to bank

Gość Patryk Kielce
Trzymaj sie Łukasz wysłalem 100 zl

Gość Kuba Bydgoszcz
Sypnąlem ci 20 zł moze to grosze ale zawsze coś. Chemia pestycydy w jedzeniach powietrze papierosy alkohol to chyba najbardziej pomaga by dostać raka. Unikajcie tych rzeczy czytajcie o nwo gmo

Gość gość
Kuba Bydgoszcz dziś Sypnąlem ci 20 zł moze to grosze ale zawsze coś. Chemia pestycydy w jedzeniach powietrze papierosy alkohol to chyba najbardziej pomaga by dostać raka. Unikajcie tych rzeczy czytajcie o nwo gmo x Prawda.

Gość gość
Kuba Bysgoszcz żydzi powoduja u nas raka to jest glowyny powo nowotworow

Gość Cooliberek
Co wy już nie wymyslicie:(

Gość Pannaanna21
Coliberek taka prawda zydy nas truja maja nas za gojow

Gość Cooliberek
co ten temat ma wspólnego do Zydów?

Gość Cooliberek
Założyciela pozdrawiam i zyczę dużo zdrówka :) Przesle Ci jakąś sumę napewno , bo wiem co to jest cierpienie i choroba

Gość gość
Cooliberek widac ze malo wiesz poczytaj czego zydy sa uczone od malego i po co i jaki jest tego efekt a bedziesz wiedzial. Tez kiedys myslalem ze zydy nic nam nie robia ale zmie ilem zdanie. W Polskim sejmie jest masa zydow bylo wiecej za rzadow PO .

Gość gość
Autorze wysłalem ci 50 PLN trzymaj sie

Gość Paulina 32
Szkoda mi ciebie ciezka choroba mialam kolezanke ktora na to chorowala i wyszla ty yez wyjdziesz walcz o siebi3 bo warto zycie jest piękne wyśle ci jakoś sume jak wrócę z pracy. Wesolych swìat

Gość gość
Naiwniacy taki post każdy może wymyślić niech poda link do siepomaga.pl to wtedy wiadomo a tak to oszust..

Gość gość
Podajesz numer konta, ale juz nazwiska to nie:O Ktos tu liczy na lekka kase, ze moze sie uda wyzebrac od naiwniakow te 10, 20zl na piwo. Kto nie ma nic do ukrycia to robi zbiorke na siepomaga czy innej stronie, gdzie mozna wszystko zweryfikowac i szybko zebrac kwote na leczenie, a nie tracic czas na te grosze co ktos przekaze na kafe. Poza tym dziwne ze dokladnie pamietasz ze 23 sierpnia zaczelo bolec. Bialaczka czy inny rak daje czesto niespecyficzne objawy i mozna jedynie mnie wiecej okreslic czas kiedy bole zwrocily czyjac uwage np. mniej wiecej od konca sierpnia.

Gość GrzegorzSzczecin
Wspólczuje i życze zdrowia i wesołych świat wielkanocnych 50 ZŁ

Gość Beata19841
Gość nie wierz to nie pieprz może rzeczywiscie potrzebuje pomocy a ty mu cisniejsz i mowisz ze to kłamca moze to jego rodzina nie on po za tym wątpie by taki tekst napisał jakis oszust widac ze ktos to pisał kto wie co to ból

Gość gość
Te posty że przesyła hajs sam sobie pisze p*********y zjeeb. Oj żeby cie los nie pokarala za wymyslanie takich historii. Do roboty

Gość gość
Kretynie mógł to skopiowac z forum o raku i dopisac swoj nr konta

Gość gość
Ja pier***e nie wierzę że tak łatwo wyłudzić od ludzi pieniądze. Myślałam że ludzie już nie sa tacy naiwni. Naprawde wy się dajecie na to nabierać? Jakiś oszust pisze że chory a wy mu od razu kase wysyłacie.

Gość gość
Ale podejrzewam że nikt nie wyslal to oszust pisal że wysyla co widac po nicku i formie, żeby innych zachęcić

Gość gość
Ale dziad... Dobrze ze zdemaskowano oszusta p**********o