Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy łysy facet to gorszy gatunek?

Polecane posty

Gość gość

Jak myślicie? Co musi zrobić facet żeby wynagrodzić wam, że jest łysy?

Gość gość
Ani gorszy ani lepszy, normalny. Moj maz nie lysieje, takie ma geny, za to moj brat nie ma juz polowy wlosow, i co w zwiazku z tym?

Gość gość
Jeśli jest łysy, bo tak chciała natura to normalne. Jeżeli goli palę na łyso to jest podgatunkiem. A jeśli do tego zakłada dres w trzy paski to znaczy, że uciekł z zoo.

Gość gość
no niestety łysy facet to dla kobiet śmieć, ja powiem Ci tak, mam ciężko bo jestem kurduplem tylko 163, ale jak miałem długie włosy to dało rade coś poderwać, teraz łysieje gole się na łyso, zagadałem dziewczynę ostatnio na poczcie, śmiała się, dała mi telefon, umówieni na randke, przychodze, (ona śliczna wyższe odemnie ze 4-5cm) ściągam czapkę - ona: przerażona mina, wielkie oczy, całą randę się wierciła nie patrzyła na moją głowę i poweidziałą po chwili coś mi wypadło i koniec randki - brak włosów nic nie rekompensuje, sam we włosach czułem się jak Bóg, bez włosów czuje się źle nawet wycofałem się i mało gadam z ludźmi

Gość gość
'Co musi zrobić facet żeby wynagrodzić wam, że jest łysy?' Jak to co? Kasę.!!

Gość gość
haahahah

Gość gość
A jakby przyszedł Pazdan to by pewnie tylko nóżkami przebierała.

Gość gość
Nie, dopiero facet z zaczeską to gorszy gatunek.

Gość gość
Nie ta to następna, nie znam chyba kobiety której to przeszkadza.

Gość gość
Moja koleżanka lubi łysych, moja siostra też, obie lalki, piękne, wysokie, zadbane więc nie wymyslajcie!!!

Gość gość
Moja siostra ma niższego, łysego męża od 20 lat, kochają się jak szaleni mimo że z niej z******ta laska. Pracowałam kiedyś z taką artystką, też piękna, zadbana a jej wieloletni partner niższy, gruby, łysiejacy, kierowca autobusu. Nauczycielka mojej córki, wysoka, piękna, kobieca a mąż (drugi mąż!!) niższy, chuderlak, łysiejacy. Tak na szybko trzy przykłady, które obalają te śmieszne wypociny!

Gość gość
dziś wątpie, wiem sam jak wyglądam teraz łysiejący, o ile wcześniej mój wzrost mi nie przeszkadzał to teraz razem z łysieniem uśiwadiam sobie kim jestem. A zresztą widzę, moi kumple nawet mojegowzrostu a z włosami mają laski, a tamci łysi 180 nie mają kobiet

Gość gość
Mam słabość do łysych!

Gość gość
łysy nie łysy ważne ze w majtach węża posiada

Gość gość
do osoby z 11:56 - może mają mężów, ale czemu? Z musu, bo kredyty, bo dzieci, bo nie wypada się rozwieść, bo gdzie pójśc. Ale może nie wiesz, że po prostu mają lepszych kochanków jak są naprawdę z******te to facieci się kręcą wokół takich, więc nie trudno im o zdradę tym bardziej że ich męzowie są kiepskiej jakości. Więc nawet nie wiesz jak jest do końca. A jeśli już kobieta jest z takim facetem to raczej ich relacja opiera się na zasadzie interesu kasa -ciało. Jak ktoś myśłi że jest inaczej to jest naiwny. Lepiej widzieć prawdę, niż potem obudzić się rozczarowanym i zdruzgotanym psychicznie po takiej akcji.

Gość gość
gość dziś A jakby przyszedł Pazdan to by pewnie tylko nóżkami przebierała. x nie mam zielonego pojecia kto to jest :D :D

Gość gość
kto?

Gość gość
Kocham się z łysiejącym jak szalona i mam niesamowite z nim orgazmy. Jest niezły w łóżku a więc to mit co mówisz autorze.

Gość gość
A jakby przyszedł Pazdan to by pewnie tylko nóżkami przebierała. x nie mam zielonego pojecia kto to jest smiech.gifsmiech.gif X Nie znasz piłkarzy?

Gość Przystojny łysy
Ja jestem łysy ale nie niski i nie gruby (mam sportowa sylwetka bo biegam i gram w piłke) i na brak powodzenia u kobiet nie narzekam. Druga sprawa to mam przystojną i uśmiechniętą facjatę co też ma znaczenie żeby mieć branie u babek.

Gość gość
Ja mam męża łysego i do głowy by mi nie przyszło, że niby jest "gorszym gatunkiem". Co za brednie.

Gość gość
dziś moze masz powodzenie u dresiar, moi niskcy koledzy ale z wlosami maja kobiety z klasa

Gość gość
łysi wygladaja agresywnie

Gość gość
mój łysy nie wygląda agresywnie :D ma piękny kształt głowy, boski zarost, piękne ciało i duszę, w ogóle wszystko ma piękne 😍 a poznałam go jak miał jeszcze czuprynkę ;)

Gość gość
Agresywnie wygląda?- chyba mylisz kiboli z mężczyznami.

Gość gość
Łysy nie, głupi i łysy TAK.

Gość gość
gatunek ten sam tylko lysy

Gość gość
12:11 wszystkie trzy kobiety są w szczęśliwych związkach, samodzielne, spełnione więc przestań na siłę szukać problemu.

Gość gość
16.21 a skad niby to wiesz? Bo tak Ci mówią?