Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyroCznia i znawca

PO CO matki robią sobie dzieciaka z nieodpowiedzialnymi facetami

Polecane posty

Gość wyroCznia i znawca

PO CO matki robią sobie dzieciaka z nieodpowiedzialnymi facetami ?? One same też są nieodpowiedzialne ! Moim zdaniem chodzi głównie o róchanie ? i w 99% spontaniczność jednej i drugiej osoby, głupota, brak zabezpieczeń ! zbyt szybkie podejmowanie decyzji o małżeństwie lub dziecku Jak można po kilku miesiącach robić dzieciaka, brać ślub ! Przecież za nim poznamy drugą osobę to czasami nawet 10 lat musi minąć Debilizm kobiet i mężczyzn

Gość gość
Kolejny frustrat.

Gość gość
proste pytanie DEBILU powyżej

Gość gość
Bo się boja, ze facet je zostawi. Jak dziewczyna chce czekać z seksem to jest niedobra.

Gość gość
Czasem to kolesie mowia niebiez pigulek bo przytyjesz. Czasem są razem kilka ladnych lat .mówią ze chca dziecka i na h#j te bredni jak uciekają a kobiety im wczesniej ufaly bo niemialy powodu zeby tego nie robić . Ja tu nie widzę winy kobiet!

Gość gość
Trudno powiedzieć, jakim facet będzie mężem i ojcem po pojawieniu się dzieci. Tego się nie sprawdzi wcześniej. Można się przeliczyć.

Gość gość
Natomiast jaką facetka będzie żoną po pojawieniu się dziecka można przewidzieć na 100%. Będzie żądać więcej, więcej i więcej. ... Tego nie trzeba sprawdzać wcześniej. Ale facetka może się przeliczyć!

Gość gość
Jakby kobiety mialy miec dzieci tylko z odpowiedzialnymi mezczyznami, to istanialaby może 1/20 ludzkości, a może i mniej.

Gość gosc q
Z moich osobistych doswiadczen wynika ze baby maja p*****lca. W momecie zajscia w ciaze facet ma miec dla nich palac do dyspozycji i 2 miliony pieluch. Same przychodzac z gola dupa

Gość gość
Nieodpowiedzialny znika po zapłodnieniu, odpowiedzialny dwa lata po urodzeniu. Niestety wiele kobiet po porodzie przestaje być kobietą a staje się matką Polką, jeśli to trwa kilka miesięcy to ok da się wytrzymać ale powyżej roku nawet najnormalniejszy porządny facet ma już dość. W domu ma wiecznie nie ubrana, nie umalowana, zaniedbana kobietę. Mimo prób i wszelkich starań nic się nie zmienia, zero czulosci, przytulania, spędzania czasu razem ze o secie nie wspomnę. On ma pomagać i przynosić kasę poza tym nie istnieje. Nawet największą miłość się wypala.

Gość gość
gość 2018.04.02 Masz cholerna racje. Mowi ci to kobieta.

Gość gość
Po co kqrwiszony damsko męskie zakładacie rodziny i płodzicie dzieci a póżniej się rozwodzicie

Gość gość
Zgadzam sie jako kobieta. Zdrowa rozsadna baba przespi sie z facetem a rano wysle go do domu. Zakochana histeryczka zrobi wszystko zeby gosc wywalil ja w kiblu a ona modli sie wtedy o ciaze i slub.

Gość gość
ty nie jesteś kobieta tylko dopa do dymania na jedną noc

Gość gość
Wychodzi na to że zdrowa, rozsądna baba to wcale nie kobieta. Tylko zdrowa i rozsądna obudowa pochwy...

Gość gość
Jaka zasciankowosc i dwulicowosc . Jak kobieta chce sexu bez zobowiazan to obudowa pochwy albo doopa do dymania. Jak robi wszystko zeby zlapac faceta na dziecko tez zle. Rozsadna kobieta nie zajdzie w ciaze na pierwszej randce i nie znam faceta ktory sie ucieszy ze zostanie ojcem po pierwszym seksie z nowa laska. Po komentarzach sadze ze baby sa jednak glupie. Ani ojca, ani milosci ani przyjemnosci.

Gość gość
A po co ci wszyscy sfrustrowani chłopcy, którzy nie znoszą kobiet, się z nimi wiążą? Znajdzcie sobie jakiegoś chłopa i się z nim zabawiajcie. Droga wolna.

Gość gość
Po to by go złapać a jak się nie uda to jest 500+ i alimenty więc wszystko ok. Na sprawie o alimenty oprócz testów dna powinno się robić testy psychologiczne kobiecie, jeśli to ona zaszła ze swojej inicjatywy mimo niecheci faceta do dziecka to sama powinna je wychowywać

Gość gość
Was,tępe dziewczynki trzeba traktować jak zwykłe szmaty.Cóż,wy i tak same się traktujecie jak szmaty,sypiając z każdym kto się napatoczy.A potem płacz bo ,,ten mnie zostawił z dzieckiem,obiecywał co innego ;_; ".Baby są zwyczajnie upośledzone,mają mentalność 2 letniego gówniaka.Tak było,jest i bedzie.

Gość gość
A mężczyżni to co? święte krowy,nie wiedza,że z uprawiania seksu bez zabezpieczenia w pewne dni zachodzi się w ciążę i jest z tego bejbi?!

Gość gość
Facet przynajmniej sprawia takie wrażenie.Wy baby nawet tego nie potraficie zrobić.

Gość gość
Jestem kobieta i uwazam kobiety za glupie frajerki. Sex moze byc fajny ,bez 500 +

Gość gość
infantylny ostatni wpis

Gość gość
Ale prawdziwy.

Gość gość
01'29 a skad wiesz ze ten seks daje w efekcie 500+ ? tak rzucasz dziecinnie niepotwierdzoną opinię.

Gość gość
Na czole mają wypisane, że są nieodpowiedzialnymi ojcami? Człowiek szuka swojej drugiej połowy, a jak mu się trafi robaczywa połówka? Nie zawsze to co w narzeczeństwie jest piękne, przełoży się na życie rodzinne. Mój przykład. Znaliśmy się 5 lat, razem jeździliśmy na zawody sportowe, potem ślub, dziecko w drodze, ja zwolniona z treningów, on kontynuował pracę, ale jeszcze przy okazji zawierał łóżkowe znajomości. Czy byłam nieodpowiedzialna zakładająć rodzinę? Nie, nic nie wskazywało, że mój mąż lubi skoki w bok. Ale skok był, nasz syn ma przyrodnią siostrę. Na szczęście uzmysłowiłam sobie, że ta mała istotka już nie jest wstanie mi zaszkodzić bardziej niż jej tato. Męża już nie ma ani w mojej, ani w "nowej" rodzinie, podobno jest w Australii.